Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van ilyen éttermes játék iOS-re?

Van ilyen éttermes játék iOS-re?

Figyelt kérdés
Olyan éttermes videójátékot keresek iOS-re ami nagyon aranyos, megépíthetem a saját éttermemet és lehet benne embereket ölni és megsütni és felszolgálni az emberhúst. De ne horrorjáték legyen légyszi, hanem egy nagyon aranyos éttermes játék amiben megépíthetem a saját kis éttermemet és vannak benne asztalok, konyha, stb. Van ilyen??? Vagy valaki tudna nekem ilyet programozni? Mert én nem tudok.

2023. febr. 26. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
16 éven aluliaknak tilos regisztrálni a gyakorikérdésekre!
2023. febr. 27. 06:40
 2/4 A kérdező kommentje:
16 vagyok
2023. febr. 27. 07:34
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem játszhatok aranyos játékot 16 évesen??? :D

Unaloműzésre jó, nem csak gyerekek játszanak ilyenekkel

2023. febr. 27. 07:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát a leírásod alapján ez inkább beteges, mint aranyos, de mindegy, mindenkinek a saját perverzitása..

Viszont biztosan nincs ilyen és biztosan nem is lesz, kizárt, hogy az Apple a store-ba beengedne egy ilyen tematikával bármit is, szóval megírathatod (sok sikert hozzá, és gyűjtsél hozzá nagyon sok pénzt), de max. a saját eszközödön tudod futtatni. Mondjuk ez nem is baj.

2023. febr. 27. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!