Melyik volt az a számítógépes játék, amit megbántál, hogy megvetted?
Hogwart's Legacy
Csak később tudtam meg, hogy a Hogwart genitális herpeszt jelent az angol szlengben. Milyen perverz állat használ ilyen nevet egy gyerekeknek szánt műben?
Death Stranding.
Többször elkezdtem, de mindig megunom. Pedig amúgy látom, érzem a hangulatát, tetszik is, csak - megunom. Tudom, hogy ez már-már művészet, amit Hideo Kojima csinált, és a játék eleje direkt ilyen, amin át kell jutni, utána jobb lesz, de nem, számomra hamarabb fullad érdektelenségbe az egész.
Cyberpunk 2077.
#3: Baromság, nem jelent genitális herpeszt (hacsak nem terjesztette el valami Reddit-majom a saját örömére). A szót legelőször Geoffrey Willans használta a "Le az iskolával!" című regényében, ott egy fiktív színdarab címe volt. J.K. Rowling saját bevallása szerint alighanem a "hogwort" (Croton capitatus) nevű növényből merítette az ihletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!