Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik ez a régi PC-s játék?

Melyik ez a régi PC-s játék?

Figyelt kérdés

90-es és 2000-es évek fordulóján jöhetett ki, valamelyik újság mellékleteként volt meg a demója.

Külső nézetű, körökre osztott stratégiai játék volt. A demóban két fős csapatot kellett irányítani, vagy egy másik bolygón, vagy a jövőben játszódó high-tech felszereléssel harcoltak. Az ellenfelek nem katonák, hanem valamilyen alienek voltak. Kattintással kellett kijelölni, hova lépjünk, ameddig a körben adott lépésszám engedte.

Csak arra emlékszem, hogy minden parancs után mondtak valamit, pl.

- Yes, Sir!

- No can do, Sir!

Ennyiből megvan valakinek?:)

2023. febr. 23. 08:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Én a StarCraft 1998-ra tippelek. Nem én játszottam vele, hanem valaki más mellettem és ilyesmi szövegeket hallottam közben. Most rákerestem youtube-on is, lehet hogy erre gondoltál.
2023. febr. 23. 10:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Talán valamelyik Ufo X-COM játék lehet.X-COM: Apocalypse,Ufo Aftermatch

..stb..

[link]

2023. febr. 23. 10:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Gorky 17?
2023. febr. 23. 10:39
 4/9 anonim ***** válasza:

A 90-es és 2000-es fordulóján, ami körökre osztott harcrendszerű volt és újságmellékletként megjelent:

Fallout 1 és 2

Gorky 17

Jagged Alliance 2

2023. febr. 23. 16:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem. Az most ugrott be, hogy a két egység 1-1 gyalogos katona volt, nem járművek vagy csapatok.
2023. febr. 23. 18:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Fallout Tactics

Albion

2023. febr. 23. 20:24
 7/9 A kérdező kommentje:

Sajnos egyik sem:(

Egyértelműen nincs az elmúlt évtizedek nagy címei között, még az is lehet, hogy elkaszálták és a demo verziónál nem jutott tovább. Köszönöm a eddigi tippeket, szerintem ez megmarad szálkának a tenyeremben, amit életem végéig megvakarok néha :D

2023. febr. 23. 21:53
 8/9 anonim ***** válasza:

7

Hát,akkor még egy tipp...Ez nem ismert annyira szerintem:

Gunlok

2023. febr. 24. 09:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Spellforce?
2023. márc. 9. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!