Valaki szeretne velünk lolozni?
Nincs nagy elvárás, ne legyél toxikus, csak funolunk.
19F és 21F
ja ertem szoval azert mergezo mert ettol masoknak elmegy a kedve a jatektol joesetben, rossz esetben meg az elettol
kisse azert ez is ateshet tuloldalara, persze aki komolyan gondolja a toxikussagat (marmint ha nem is igy nevezi hanem ahogy onmaga tartja, erossegnek akarminek) az is mas kerdes
de azzal ha a trollsag tiltott dologa valik akkor a vilag nagyon nyomorult helye fog valni
mint kerdesben is irod "fun"
csak azert elmelkedtem ezen, mert mar regota latom neten hogy toxikus emberekkel van tele a vilag (nem csak jatekos)
es eddig nem ertettem ennyire (foleg mert amugyis szeleskoru dolog)
nem lehet tudni ki valik befasulta a sok funtol es valik toxikka, az akinek a jatek nem jatek hanem valamilyen resze valamilyen szempontbol komolya valik, es mint jatek igy ertelmet veszti, a jatek a szorakozasrol szol
nem arrol kellene hogy en oljem a legtobbet, en legyek a legmagasabbszintu
hanem mekkora marhasagot csinaltam mar megint amitol mindenki jol erezte magat hiaba "vesztettunk" a jatek "szabalyai" szerint
Xy4
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!