Szerintetek a 2 első AVP játék közül melyik tetszett jobban? Aliens vs Predator Classic 2000 vagy Aliens vs predator 2?
Mindkettő jó volt, de hát a nosztalgia miatt az 1 az igazi. A második rèsz színesebb szagosabb volt, de már nem volt meg benne az a wow faktor, amit az első rèsz nyújtott az eltérő játèkmeneteivel (meg az ikonikus marine parával 😁)
Máig nem felejtem el, hogy milyen para volt a sötèt szobában tolni 16 évesen 🤩
AZ 1 az félelmetesebb. Ott a kezdőszoba után alig jutottam tovább olyan nehéz volt és fosatós. EMlékszem megálltam egy sarokban és egyszercsak szólt a radar, előttem a sötétség, nem láttam 10 m-re se. És akkor látom egyre közeledik, míg meg nem jelent, addig lepergett előttem rövid életem :D
A 2 is fosatós volt, de ott tovább is jutottam, de azt se vittem végig. Grafika akkoriban ott nagyon jónak számított. Rohadt jogok miatt nem lehet kiadni még gogon se.
Aztán volt a 2010-es, na abban hardon végigvittem a marine kampányt. Csakis nehéz szinten érdemes tolni, mert úgy irtó jó, ne mnagyon hibázhatsz. És még a hard se a max nehézség ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!