Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nagyon bénán játszok lehet...

Nagyon bénán játszok lehet ezen segíteni?

Figyelt kérdés

Nem rég vettem egy xboxot csak olyan játékokat vettem rá amik érdekelnek. Egy ideig nagyon jól elvoltam velük, de egy idő után ahogy nehezedtek a küldetések már egyre kevésbé. Néznem kellett videókat mit kell csinálni mert egyszerűen nem tudtam. Aztán ezt meguntam. Elkezdtem mindig mással játszani, hát azoknak is ez lett a vége. Most ott tartok, hogy megnyitom szaladgálok kicsit és kikapcsolom mert megunom.

Kedvem van játszani, de konkrétan nem tudok..

2023. febr. 8. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz átállni kontrollerre, ha sokáig voltál PC-s.

Lehet egér+bill szettet is venni konzolhoz.

2023. febr. 9. 07:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak a gyakorlás segít és nem garantált, hogy csúcsszuper leszel bármiben is. Az, hogy nincs türelmed végigjátszani dolgokat ha nehezednek annak sok oka lehet. Fiatalabbak akik mobilon nevelkedtek nehéz a koncentráció. Az is lehet, hogy csak rossz vagy csak neked rossz játékokkal játszottál. Ha még nem szoktad meg a kontrollert akkor érdemes egyszerűbb és könnyebb játékokkal játszani ahol csak mész előre és bonyolódik túlságosan.
2023. febr. 10. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen játékok? Én minden játékot a legalacsonyabb nehézségi szinten játszok, mert nem a harc része érdekel. Ha neked ezek harcolós játékok, akkor vedd le a nehézséget, esetleg próbálj sztorialapú játékokat keresni. Az open world világokban lehet sok a küldetés, ha ez a probléma, akkor lehet, hogy rövidebb játékot kellene keresni. Illetve, azt nem értem, hogy hogyhogy nem tudod, hogy mit kell csinálni. Angolul van, és nem érted? Mert amikor van egy puzzle, vagy valamilyen nyomozós játék van, ott még csak megértem, hogy nem tudod mi az ábra, de amúgy meg szerintem teljesen világos többnyire mindenhol, hogy mit kell csinálni. Ha az angollal van baj, akkor azt kellene fejleszteni, vagy magyar fordítást beszerezni, ha lehet (PC-s vagyok, nem tudom konzolon hogy megy a fordítások telepítése).
2023. febr. 10. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:

gyakorlás nélkül nehéz lesz

meg motiváció nélkül

1. nek jelzem hogy nekem könnyen ment az átállás és nem mindegyik játék támogatja

2023. febr. 12. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!