Rauru kérdése:
A Cemu emulátor mennyire ismert Magyarországon?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy az emberek mennyire ismerik ezt az emulátort illetve menniyre használják, mire és mennyire tudják használni.
Na most ezzel nem arra gondoltam, hogy az emulátor letöltése majd egy játék rá aztán slussz passz ennyi, hanem az okk a használatára, a játszáson kívül.
Mennyire törődnek a részletekkel, vagy ismerik a játék konfigurálásának beállításainak opcióit az emulátoron kívűl és belül?
2023. febr. 7. 15:34
1/3 anonim válasza:
Hogy őszínte legyek most hallok róla először. Ez most Konzol emu akar lenni mint Ryujin és Yuzu?
2/3 anonim válasza:
Én is most hallok róla először, de amint látom, Wii U emulátor, ezért került el mostanáig.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, ez olyan mint a Yuzu emulátor.
Én alapvetően a moddolt játékok játszására használom, illetve modok kifejlesztésére/kipróbálására.
2023. febr. 10. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!