Valaki t u d j a hol találhatom meg az Erényes Küldetés nevű Kalandra feles játék 1. és 2. részét?
Régen sokat játszottam vele, aztán sok ideig nem, és mikor újra akartam, azt kérte hogy engedélyezzem a flash playert, de nem tudtam, mert már megszűnt, régen a cartoon network oldalán találtam meg.
Ha elmondaná hogy hol tudnék vele játszani, ha egyáltalán létezik még, akkor azért nagyon hálás lennék
Ha régi flash játékokat akarsz ajánlom a Flashpointot. [link]
Az Infinity verzió, kb olyan mint egy böngésző, ha rákeresel hogy Cartoon Network, vagy Adventure time, dob ki olyanokat, amik régen a Cartoon Network oldalán voltak, de valószínű hogy az eredeti címén angolul, nem pedig magyarul. A sima böngészőkben már nincs Flash player, meg már sok oldalról el is távolították a Falsh játékokat, de a Flashpointban le vannnak archiválva, és játszhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!