Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van bármi módja, hogy új...

Van bármi módja, hogy új steam mappa létrehozása/eredeti másolása nélkül áthelyezzek egy játékot másik particióra?

Figyelt kérdés
A meghajtón már nem túl sok helyem van, viszont mivel a programokat (pl steam) szeretem a C-n tárolni, de pl játékokat meg inkább más particiókon, van lehetőség arra, hogy áthelyezzem a játékot (amolyan "ctrl+x, ctrl+v szerűen, még ha nem is szószerint)
2023. febr. 6. 00:47
 1/4 anonim ***** válasza:
A steamapps mappat masold at, aztan a Steamben allitsd be hol az új. De mintha maga a Steam is kezelné ezt az áthelyezősdit
2023. febr. 6. 00:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen erről a módszerről én is tudok, csak reménykedtem van olyan módszer ahol a steam mappáaihoz nem kell nyúlkálni (egyébként igen a steam kezeli de az is létrehoz egy mappát a meghajtón és "teli szemeteli")
2023. febr. 6. 00:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Állíthatsz be elsődleges és al mappákat, de azokat "teleszemeteli", mert ez kell a működésükhöz, az a mindenféle extra fájl.

A legegyszerűbb viszont ha csináltatsz egy ilyen mappát másik partíción, ha az kész akkor oda átmásolod kivágás-beillesztés módszerrel a játékot, majd steam könyvtárban nyomsz a játékra egy fájlellenőrzést (lehet a steam könyvtáron belül a cél mappát át kell állítani vagy letöltené az egészet) és letölti a hiányzó pár adat fájlt.

Vagy simán az új steam almappa létrehozás után átpakoltatsz mindent a steam könyvtár beállítások fülből az új almappába és onnan fogod tudni futtatni.

2023. febr. 6. 14:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor valszeg az lesz. Köszi a választ
2023. febr. 6. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!