Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xiao vagy Alhaitham?

Xiao vagy Alhaitham?

Figyelt kérdés

Kezdő játékos vagyok. Ez lenne az első 5csillagos karakter akire nyitok. Pont 50et tudnék nyitni jelenleg (bár még van 4 napom). Mindkettőjük nagyon tetszik. Talán ők ketten tetszenek a legjobban a játékban.

1. Szerintetek ebből megtudom szerezni valamelyikőjüket?

2. Szerintetek kire éri meg jobban nyitni?

2023. febr. 3. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Esély az mindig van, de ha 50 wishsel előtt nem nyitottál legalább 25-öt, akkor én a helyedben nem remélnék olyan sokat, kevés az esély

2. A "kire éri meg" az relatív, ugye függ attól is, hogy melyik fegyvernemet mennyire kedveled, milyen a többi team csapattárs, magát a karaktert és a skillt is mennyire bírod normálisan használni

Ha gondolod, privátban mondok még 1-2 segítő dolgot, ami alapján majd dönthetsz

2023. febr. 3. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Xiao jobban megéri.

Nekem mindkét karakter megvan, mindkettő nagyon jó, viszont szerintem Xiaoval "szórakoztatóbb" úgymond, valamint elég jó sebzést csinál az E, az ultról nem is beszélve!:) Ha érdekel a sebzés, akkor mindenképp Xiao. (Szerintem őt könnyebb is fejleszteni).

Valamint tekintve, hogy Alhaitham új karakter, valószínűleg még az évben rerunol, ugyanis az új karik általában elég hamar szoktak az első banner után (Cyno is nem sokára fog jönni, aztán Nahida is hamarosan, ha minden igaz). Xiao 2x is rerunolt tavaly, nem hinném hogy az évben már fog

2023. febr. 3. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindkettő megvan. Személy szerint és Alhaithamt jobban szeretem használni, viszont lehet Xiao jobb abból a szempontból, hogy könnyebb (szerintem) team compot összeállítani vele, mjvel inkább healerre van szükséged és anemo supportra. Viszont nincsenek valami jó f2p fegyverek neki, de szerintem Alhaithamnak se.

Kezdőként lehet Xiao jobb lenne, viszont.

2023. febr. 4. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok;

Xiao tokeletesen megvan favonius lance-szel (f2p weapon) ha az artifacteknel az atk es critre koncentralsz.

2023. febr. 4. 18:44
 5/5 Manga&animboy/aurondfriends válasza:
45%

Bár sokan Xiaot javasolják, szentem Alhaitham a jobb.

Bár én Alhaithamot csak a teste miatt szeretem, de ettől függetlenűl jó artifactokkal ő is jó karakter!!

javaslom h hasonlitsátok össze Ito-val. Nagyon viccesek a testi különbségek.

Főleg ha a Fanok shipjét nézzük!!

2023. ápr. 27. 21:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!