Az xbox one-on hogy lehet beállítani a 4K 120hz-t ha a tv-m nem támogatja a Dolby Visiont?
Azt írja a tv nem támogassa a Dolby Visiont.
LG UHD4K tv és nem értem miért nem támogatja.
Így az xbox felbontást csak 1440-re bírom állítani sajna.
Lehet vele valamit tenni hogy vigye a 4K-t 120hz-ba?
Még a Series X sem tud közel sem 4K 120hz-t, nemhogy egy One.
Nem tudom honnan szedted ezt.
A Dolby Visionnek meg semmi köze hozzá, az a színeket befolyásolja, nem a felbontást vagy a képfrissítést.
Ahan pár dolgot értek köszi.
De nekem ezt a dolby vision akármit írja akkor is
A tv-nek pedig ez a típusa: lg uhd tv 43up76703lb
Hiába írod ki még egyszer a kérést, a legutóbb egy teljesen kimerítő választ kaptál rá. Utoljára röviden:
Az One X nem tud 4K120at mert csak HDMI 2.0 csatlakozója van és az fizikailag nem támogatja ezt a módot. 4K60al vagy 1440p120all elégedj meg.
A Dolby Visiont nem támogatja a TVd és annak semmi köze a felbontáshoz. Semmi bajod nem lesz tőle, hogy nincs.
Ha 4K120at és DVt akarsz akkor vegyél egy felsőkategóriás televíziót ami talán 400e forint körül kezdődik.
Olyan kimérítő választ kaptam aki azt irja hogy semmi köze a Dolby Vision-nak hozzá mint az egyes válaszoló valószínű ő se tud tőbbet róla..
És a Dolby Vision Tévékészülékétől függően lehetséges,
A Dolby Vision szabványt jellemzően a HDR10 technológiát is támogatja, így a legjobb HDR-élmény érdekében érdemes mindkét szabványt engedélyezni az Xbox one konzolon.
Neagódj hamarabb rájöttem mint te, mert mindig ezt írta a tv-m azóta utána olvastam és ki is próbáltam okosabb tv-n ami támogatja és viszi a a4k 120at és működik.az okoskodik kedvéért.
Azért vedd észre, hogy te itt kérdezősködsz a hivatalos Xbox fórumok helyett, te nem akarod megérteni a válaszokat és még csipkelődsz is. Amit mondasz az nem igaz. Az Xbox One X már amennyiben helyesen írtad le a konzol típusát egy 18Gbps sávszélességű HDMI 2.0ás csatlakozóval van szerelve. Ez vagy 4K60Hz vagy 1440p120Hz felbontásokra és frissítésre elég. Ha 60Hznél magasabbra állítod a képfrissítést akkor a konzol visszaveszi a felbontást automatikusan. Ez így van akármit is mondasz. Ha SERIES S vagy X konzolod van azon megy a 4K120, de az egy teljesen más konzol.
Magyarul, hogy az One X nem támogatja a 4K és 120Hzet egyszerre: [link]
Angolul Hivatalos HDMI 2.0 és 2.1 specifikáció ahol egyértelműen látható nyelvtudás nélkül is, hogy a 2.0 nagy újítása a 4K60 és a 2.1 újítása a 4K120: [link]
Magyarul a hivatalos oldal ahol a felbontások résznél külön ki van emelve a 4K bekezdésben, hogy a Series X és S konzolok támogatják a 4K120Hzet: [link]
A Dolby Visionön nem tudom miért rugózol, kikerestem neked a TV gyártód hivatalos weboldalát és ott van, hogy a TVd nem tudja. A konzol is azt írta NEKED, hogy a TVden nem támogatott a DVt MAGYARUL. Erre te bírod másodszor is, hogy nem érted miért nem támogatja meg, hogy más TVn támogatja. Pontosan mit vársz még?
Még egyszer kiemelném, hogy One konzolokra NINCSENEK 120fps játékok, igen a menü támogatja, de gyakorlatilag feleslegesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!