Hogyan kell folytatni a fnaf 6-ot ha már kivittem az éjszakákat?
Figyelt kérdés
Ha végig viszem a fnaf 6-ot és Scrap baby elkezd beszélni akkor onnantol hogyan tovább? Mert megvárom ameddig végig megy a történet és utána le continue-zom de ha megint elkezdek egy éjszakát akkor ugyan ez történik. Ezt hogyan lehetne elkerűlni? (ha el lehet), csak tovább szeretném fojtatni mert még nincsenek meg a rockstar animatronikok és a többi, és ha végig is hallgatom Baby ugatását akkor még pénzt sem ad, most kezdjem előrről a semmiért? Én cseszek el valahol valamit? Egy felvilágosítást kérnék csak erről az egész játékrol, mert semmi értelmét nem látom annak hogy újra kezdem, megint eljutok valameddig de nem tudom folytatni mert már kivittem, akkor most??
Előre is köszi mindenkinek
2023. jan. 28. 15:28
1/1 A kérdező kommentje:
Megfogalmazásomért és helyesírási hibáimért bocs.
2023. jan. 28. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!