Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 620 beépített játékot tartalma...

620 beépített játékot tartalmazó vezetékes konzol Boot cat játékról kérdés?

Figyelt kérdés

Ez a játék tartalmazza a Pero's great adventure (Pero nagy kalandja) játékot is vagy csak a 80 nap a Föld körül játékot? A beazonosítás miatt felteszem a játékok linkjeit is.

https://www.youtube.com/watch?v=gW0dSvriJ9A (Pero nagy kalandja)

https://www.youtube.com/watch?v=_A1a3jI7Kuk (80 nap a Föld körül)

A 80 nap a Föld körül van rajta biztosan,mert ebben jutottam el a 8 pályából a 3. pályáig. De nem tudom,ha egyszer mind a 8 pályát sikerülne megcsinálni,folytatódna-e a játék a Pero nagy kalandjaival,vagy vége van a 8 pálya után.

2023. jan. 23. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi a játék neve a konzolon?
2023. febr. 2. 22:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Boot cat a neve ahogy a kérdésben írtam
2023. febr. 3. 12:43
 3/6 A kérdező kommentje:
de ez így nem tudom takarja-e mindkét játékot,mert a 80 nap a Föld körül nem sikerült végigjátszani,nem jutok el a végéig
2023. febr. 3. 12:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Passz, mivel nem hivatalosan licenszeltek a játékok rajta így nem tudni hogy benne van-e.
2023. febr. 3. 13:01
 5/6 A kérdező kommentje:
azért írtam ki a kérdést,hátha valaki véletlenül esetleg lejátszotta-e úgy,hogy végig is tudja csinálni
2023. febr. 3. 21:13
 6/6 A kérdező kommentje:
csak akkor derülne ki már valószínűleg,ha egyszer sikerülne a végére eljutnom,úgy tűnik senki nem játszotta le ezen a konzolon
2023. febr. 3. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!