Xbox series s megéri megvenni?
Figyelt kérdés
Szeretnék játszani és emiatt vennék konzolt mert mobil játékok nem elégítenek ki. Azért döntöttem az xbox mellett mert olcsóbb mint a ps és mert tetszik ez a game pass előfizetés. Az az igazság hogy megszoktam előbb utóbb unni a játékokat és pont emiatt lenne jó a game pass mint ha megvenném örökre a gamet amit úgyis megunnák. Szóval az xbox series s nél 3-5 év múlva előfordulhatna hogy egy nextgen játékkal azért nem tudnák játszani mert több lesz mint 360gb a mérete? Nincsen 4k tv m,nem is lesz jopár évig,nekem ezek a grafikák bőven megteszik arra a pár órára. Meglehet bánni ha ilyet vennék? Egyszerre nem játszanék sok játékkal. Csak attól az egy dologtól tartok hogy pár év múlva nem tudnak egy új játékkal játszani mert nem fér rá a gépre.2023. jan. 20. 19:49
11/13 anonim válasza:
Kézikonzolt asztali konzolhoz hasonlítani....
12/13 anonim válasza:
8-as vagyok: azt még elfelejtettem hozzá tenni, hogy mindenképp használtan vegyél Series S-t. Sokszor már 200€ alatt is találsz. Ettől olcsóbban nem találsz.
Steam decket én nem vennék a helyedben, ha azon aggódsz, hogy tudsz-e majd új játékkal játszani. Az új nagy gépigényű játéknál már szenved.
13/13 anonim válasza:
Ettől olcsóbban nem fogsz alternatívát találni.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!