Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CSGO -ban mi ez a különös...

CSGO -ban mi ez a különös hang effekt, ami nagyon de nagyon ritkán szólal meg meccs végén, amikor már a scoreboard -ot mutatja?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkán hallani, nincs egy másodperc hosszú, főleg Deathmatch meccsek végén jelentkezik (talán Casual is), és csakis akkor, ha én vagyok az első helyezett, és nagyon sok pontot szereztem. De nem mindig, és nem értem mitől függ. Szerintem összesen kb. 3x-4x hallottam ezt a hangot, és több éve CS -zek pedig, csak többnyire Deathmatch meg néha Casual. Most arra gondolok, hogy valaki reportol engem olyankor. Tehát 100 fölötti fregre kell gondolni, meg 1300-1400 körüli pontszámra. Ez nem XP hang, és nem is szintlépés, de nagyon ritkán hallani, viszont semmi szöveg vagy értesítés nincs arról, hogy mi történik ilyenkor. Egy ilyen félig mélyebb ütős félig meg gyenge cintányér féleség (de nem az, csak nem tudom máshogy leírni), ami egyszerre szólal meg és kb. fél másodperces. Most arra gondolok, ha reportolnának, akkor azt sokszor hallanám, mert olyat sajnos sokszor kapok (megjegyzem ok nélkül). Ha elimerésben részesülsz, arról meg chat szövegben küld értesítést szintúgy.

2023. jan. 18. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

keresd meg melyik, utána lehet találgatni.

2023. jan. 19. 14:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Bocs, de ezek közül egyik sem. Meg ahogy elnézem, a CSGO hangokat nem lehet csak úgy lejátszani direktben.

Viszont a Screenshot mappában találtam pár érdekes file -t, amik szintén képernyőmentések, de nem a megszokott formában, tehát más a file formátum (Photoshoppal meg tudom nyitni, és ugyanúgy néznek ki, mint a sima képernyőmentések) és a képek nevei is mások. Amikor én csinálok képernyőmentést meccs végén, az soha nem ilyen hangot ad, és nem is ilyen formátumban készül, de mutatom is miről van szó:

[link]

Valószínűleg ilyenkor szólalhatott meg ez a hang, de közöm nincs ezekhez a nevekhez, mind más játékosok, és ahogy látom, valve botok nevei is szerepelnek itt. Összesen van 243 screenshot, ebből csak 10 ilyen különös formátumú meg nevű. Akkor ha jól értelmezem a képek neveiből, nem reportolásról van szó, és nem is engem érint. Az a baj, hogy "leayo" nevű játékos köztudottan egy AI bot (nem a valbe botja, hanem egy csaló), akit rendszerint éjjelente látni dust2 -n mindig DM meccseken. Elég szomorú, ha valaki az ilyeneket felpontozza.

2023. jan. 19. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:
ez már engem is érdekel, ha megvan az a hang belinkeled ide?
2023. febr. 4. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!