Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » War Thunderben mindig, mindig...

War Thunderben mindig, mindig vesztek. Én vagyok ennyire béne vagy a németekkel nehéz nyerni?

Figyelt kérdés
Kis szinten játszok a tankokkal. Ilyen 10 vereség 0 győzelem volt az arányom ma. Noob vagyok, az biztos, de akkor is furcsa, hogy csakis veszítek a németekkel.

2023. jan. 18. 14:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
az biztos!
2023. szept. 25. 22:05
 12/17 anonim ***** válasza:

10: remek te vagy az én emberem! mondd meg hogy kell az ellenség csapatába lenni mert ők mindig nyernek :D

akinek 3-as szintű harckocsija van annak elvileg van valamennyi tapasztalata a játékkal, de az hogy a csapat több mint fele a bázison kempelve lövi a másfél km-re levő ellenségre míg ők röhögve elfoglalják a másik 2 bázist, hát ennél még a mesterséges intelligencia is többet tud.

ebben az esetben nem a játékkal van a baj hanem a játékosokkal, ugyanez van a wotban is, e100al kempel az erődben a sarokban, stb.

2023. szept. 26. 00:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én régebben toltam elég sokat a WT-t, a németekkel voltam, nekem magával azzal nem volt gondom, mert míg nem volt kellő tapasztalatom, tudtam, hogy azért lőnek ki állandóan, mert akikkel bedobott, azoknak már több ezer órája volt. Hülyén kezdtem el, mert azonnal a Tigert meg a Panthert akartam. Pedig ha sokat maradtam volna az első vagy második tierben, akkor később biztos jobban ment volna az átmenet a tier 3-ba. Ha jövőre újrakezdem a játékot, akkor inkább maradok sokkal több ideig az alacsonyabb tierekben, meg a játékélményen annyit nem is változtat a dolog, a Panzer 3-al is nagyon frankón el lehet benne szórakozni, és ott még a pénzed se nagyon megy rá, mert egy bizonyos szint felett kezdőként pénz nélkül megfősz, nem tudsz még annyi killt és assistot hozni, hogy elég silver liont keress.
2023. dec. 27. 23:32
 14/17 anonim ***** válasza:
#10: milyen nemzetiséggel játszol? szovjet?
2024. márc. 3. 01:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Az összes nemzetet húzom kb egyforman, nincs kedvenc.
2024. márc. 3. 06:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Uraim ebben a játékban édes mindegy hogy milyen a csata kimenetele, találj el több embert lőjj ki sok járművet, és dől az xp. Én már így vagyok vele
2024. márc. 3. 15:15
 17/17 anonim ***** válasza:

szoktak panaszkodni chatben hogy az orosz tankok overpoweredek.

ha googleben rákeresek erre

[link]

igaz, egy kommentet idéz be de egyértelműen igent mond

szerintetek igaz?

2024. márc. 3. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!