Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vettem egy játékot G2A-n de...

Vettem egy játékot G2A-n de le se bírom tölteni és legalább a pénzt szeretném visszakapni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Vettem egy játékot 5k-ért és kaptam egy email címet meg egy jelszót. Próbáltam vele belépni Xboxon de azt írja hogy küldenek egy kódot arra az email címre de valami psnmail-es emailt kaptam és be se bírok vele jelentkezni. G2A oldalán meg rámentem hogy contact the seller de ott le írtam a panaszom de el se engedi küldeni mert valami internal errort ír. Valaki segítsen légyszíves

2023. jan. 15. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt az oldalt nézted?

[link]

Ugyanoda visz amit te is leírtál, az "internal error" valószínűleg csak egy átmeneti hiba, és meg kell próbálni később (akár több óra múlva) újraküldeni.

Régebben még úgy volt megcsinálva a rendszer, hogy a vásárlás végén volt egy opcionális biztosítási összeg befizetése. Ha ezt fizetted, akkor volt refund jogosultságod, ha esetleg átvertek valamivel. Ennek hiányában pedig így jártál. Most úgy néz ki, minden az eladó felé van irányítva, hogy rendezd le vele.

A szürkepiaci oldalak sosem lesznek 100%-ban megbízhatók, és tipikusan nem ajánlott a G2A használata. Csak ilyenkor szokott jönni pár olyan komment, hogy "velem még sosem történt baj, minden működött", és azt hiszik az emberek hogy akkor mindenki biztonságban van, miközben lopott cuccokat is árulnak, amit utólag bevon a kiadó, fejlesztő vagy platform amire szólt.

2023. jan. 15. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Tehát akkor te nem játékot vettél, hanem valami accountot, amihez tartozik egy játék? Mert akkor átbäsztak.
2023. jan. 15. 16:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen csak azt néztem hogy xbox meg hogy global és gondoltam biztos jó lesz xd de szerintem ezt el kell engedni
2023. jan. 15. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem kódot hanem accountot árulnak az mindig problémás. Kódokat nem szoktak utólag bevonni, de accountokat simán.
2023. jan. 17. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!