Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA San Andreas Steam-en?

GTA San Andreas Steam-en?

Figyelt kérdés

Üdv. Az érdekelne van-e rá esély hogy visszakerült a Steam-re?

Nem, nem a mostani remake-s lócitromra gondolok, hanem az EREDETI 20 éves játékra.

2023. jan. 15. 09:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem került vissza, valószínűleg nem is fog már (a remake csak rockstar launcherből érhető el, sehol máshol)

GTA Trilogy-ből is van a régi kiadás (nekem ez van meg)

Ebbe a régi 3, vice city és san andres volt, de már ez is lekerült steamről

CD kulcsot még lehet venni a neten pár helyen amit steamen megadsz és bekerül a könyvtáradba a játék.

2023. jan. 15. 09:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm. Akkor megpróbálom a kulcsos megoldást, ha nem akkor max virágbolti verzió marad.
2023. jan. 15. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Tudok küldeni oldalt ahol vehetsz cd kulcsot, de rohadt drága... és egyre drágább lesz, mivel nem kapható már.

[link]

[link]

Mind 2 oldalról vásároltam már többször is.

2023. jan. 15. 10:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy a Steames sem olyan mint az " igazán eredeti ", sok szám pl hiányzik vagy le lett cserélve a rádióadóknál. Bár ez a VC-re és a III-ra is igaz.
2023. jan. 15. 11:10
 5/7 A kérdező kommentje:

#3 Köszönöm, megnézem ezeket. Mondjuk több tizezret azért nem fogok fizetni érte.

#4 Köszönöm, de ez a része különösebben nem izgat. Anno gyerekkoromban is ha hallgattam is rádiót is saját magam által berakott számok voltak, így azt sem tudom mik voltak/vannak benne. De köszönöm hogy megemlítetted ezt.

2023. jan. 15. 11:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne próbáld meg a kulcsos megoldást sem. A Steames változat tele van elcseszett frissítésekkel.

[link]

Ha játszani akarod, vadássz le egy lemezes kiadást.

2023. jan. 15. 16:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor marad a lemezes, már ha találok elfogadható áron. Mint írtam tízezreket biztosan nem fogok kiadni érte. Ha pedig nem még mindig ott a virágbolti. Megyek megnézem jófogás,vatera és társai oldalakon első körbe.
2023. jan. 15. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!