Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ajánlanátok olyan streamert...

Ajánlanátok olyan streamert mint a TheVR vagy Nessaj?

Figyelt kérdés

Tehát olyan idősebb korosztályú streamert keresnék akit megéri követni, és van VOD csatornája is ahova úgy tölt fel játék végigjátszásokat mint a TheVR vagy Nessaj.

Én főleg Nessajt nézem, TheVRt csak néha, viszont sokszor előfordul hogy éppen egyik streamernél sincs olyan játékról videó ami érdekelne, vagy már minden ilyet láttam. Ezért keresnék hasonló karakterű és munkásságú Streamert hátha akad. Nem tudom hogy lehetne keresni.

2023. jan. 11. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hirtelen akik eszembe jutnak:

https://www.youtube.com/@Tankelit - world of tanks

https://www.youtube.com/@bLYYYPLAYS - általában FPS-ek.

2023. jan. 12. 07:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kon-Troll

[link]

Főleg a GTA V ökörködéseik (nem roleplay) lettek népszerűek, a lejátszási listán keress rá a GTA V videókra. Ezek vágott tartalmak, 15-20 percesek is akár, csak a lényeg és ami vicces. Négy éve Pencz kiszállt a csapatból, illetve DMZ is eltűnt, Konrád/Komcsako pedig másokkal vitte tovább a csatornát, azok is jó videók voltak, de a kilépett emberek hiányát megkellett szokni. De Pencz 2022 szeptemberében visszatért, folytatják a GTA V hülyéskedést is majd.

Végigjátszásokkal tudtommal nem foglalkoznak, mármint nem töltik fel egyben - megvágják és az kerül fel.

Van egy streamer VOD csatornájuk is, ahová töltögetik fel a streameket Twitch-ről:

[link]

Tolerálhatóan bolond emberek. 😀 Nagyjából 35 év kórüliek lehetnek.

2023. jan. 12. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Egyre kevesebb stream idő, egyre több szemét, nem csodálom, hogy más videóst keresel. Remélem a kapzsiság lesz a veszte, aztán majd pár év múlva, ha elkezd visszaesni a bevétel csak néz majd ki a fejéből, hogy mi történt.
2023. jan. 15. 11:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát én most azt nézem pl Nessajon, hogy a menetrendben az áll, 14:30-17:30.. Akárhogyan számolom ez 3 óra tartalom kéne hogy legyen. De hát neki emiatt van most nyűgje, most amiatt van rossz kedve, és youtubera felrak 4 db 30 perces videót, ami meg 2 óra. Naponta -1 óra tartalom mert rossz kedve van. Szeretnék én ilyen munkahelyet.

És úgy keres mint ahogy egyikőnk se fog soha.

És derogál neki az a napi 3 óra munka is.

Aki azzal védené őt hogy "ez az ő streamje, azt csinál amit akar, meg hogy lehet menni mást nézni" elfelejti, hogy ez neki a munkahelye. Nem kel hajnalban, el se hagyja a házát, MEGÉL ebből, olyan élete és körülményei vannak amiről mindenki csak álmodik, és arra se képes hogy a saját szabályait betartsa.

Egy gyerekkel lehetne több esze is ha már erre tette fel a megélhetését, magának, és a családjának is, nyomhatná úgy mint a TheVR, lelkiismeretesen, munkaként, menetrendszerűen, cégszerűen.

Nekem akkor nyílik ki mindig a bicska a zsebemben, amikor a néző tök logikusan kommenteli neki streamen hogy tegnap 1 órával hamarabb leléptél mert szar kedved volt, akkor ma 1 órával tovább tart majd a stream?

És erre az a reakció hogy beszól neki, majd kibannolja a gyereket.

Kikéri magának hogy a világon bárki is a főnöke legyen, de azokkal az embereket akikből megél, és van a fizetése meg így bánik.

Bocsi csak ennek a 3. kommentelőnek olyan igaza volt, hogy le kellett ezeket írnom :D Igen, ilyen okokból keresek más streamert.

2023. jan. 15. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Youtubeon:

Oszkár (Winkler Oszkár)-ha főleg retro érdekel és értelmes megnyilvánulások, meg chat közösség

Csonti Gaming-ha menedzsment, stratégia érdekel, és értelmes beszéd és közösség

Senshi-ha horror érdekel, és némi nevetés, normális és tiszteletteljes közösséggel

Leo Crowe-ha autóversenyzés érdekel-főleg F1, Nascar, + jó kis retro és újabb játékokkal- jópofa, poénos és segítőkész közösséggel

Otherworld-ha kritikák érdekelnek-jófej közösséggel

Mike-ha szintén autóversenyzés érdekel, plusz egyéb új játékok

Nicezozoka-értelmes beszéd, a legjobb játékokkal, nagyon részletesen játszik

Kb. elsőre ennyi, mind magyar.

2023. márc. 2. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!