Érdemesebb lenne olyan konzolt vennem ami nem digitális változatú, hanem dvd-vel menne,hogy ha megunom a játékot akkor eltudjam adni?
Figyelt kérdés
Egyáltalán érdemes venni használt ps5,xbox x játékot,konzolt? Mennyire lehet vele bukni ha használtan vennék magánszemélytől? Illetve használtan ha eladnák egy új fajta ps5 konzolt vagy játékot van rá kereslet?Tapasztalatokat tudnátok adni? Fontos szempont a pénz, de ha nem tudom eladni vagy csekély pénzért a játékot akkor nem érdemes a dvd-s változat.2023. jan. 5. 19:41
1/1 anonim válasza:
Én a saját tapasztalatomat tudom elmondani. Nem vagyok nagy gamer, 5 éve vettem egy 500gb-os xbox one s-t optikai meghajtóval, újonnan. Soha sem vásároltam lemezes játékot, digitálisan is csak 2-őt, illetve 2 dlc-t. A game pass-t szerintem remekül kitalálták, így rengeteg játékkal tudok játszani a havi előfizetés által. Simán eladtam 1,5 év után, mivel kicsi volt a tárhely és vettem egy 1tb-os all digital xbox one s-t, ezt használom most is. Én nem éreztem az igényt arra, hogy lemezes játékokkal játszak, de tény, hogy utána el tudod azt adni. Személy szerint csakis új konzolt vennék, már csak a garancia miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!