Middle-earth:shadow of war nemesis kuldetes 98%?!
Figyelt kérdés
Steames a jatek megcsinaltam mindent,nemesis-nel is nemmaradt olyan feladat ami ne lenne kesz,de megis 98%-ot ir hogy annyi van meg. Osszesen 99% a jatek. Mit kell csinalni?2022. dec. 28. 17:56
1/9 anonim válasza:
Pedig akkor valami kimaradt. Tippek:
Hiányzó boss,virág,ereklye,rúna,skill, vagy valami kisebb dolog, akár 1 kisebb challange,achievement.
2/9 A kérdező kommentje:
Minden oldal 100%,egyedul a nemesis mission ami 98% de 20x vegigneztem a terkepet nemtalalok uj outpostot,fight pitseket is megcsinaltam mind
2022. dec. 28. 18:20
3/9 anonim válasza:
Minden részén nézted a térképen? Esetleg valami rejtett event ami nem trigger-elődőtt még? Hatalmi harc? Mivel csak 2%-ról van szó így tuti valami eléggé kis dolog maradhatott ki, amiről nem is gondolnád hogy az.
4/9 A kérdező kommentje:
Olyan segitseg jonne jol aki tudja hogy igen ide meg ide kell menni es akkor kiirja hogy mivan vagy ilyesmi.
2022. dec. 28. 18:29
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
Enis megtalaltam koszi. Annyira nemtudok angolul vagy legalabbis nekem ebbol semmi konkret nemjott le
2022. dec. 28. 21:21
7/9 anonim válasza:
kell valahol lenni a vörös területeken 2 őrtoronynak/előőrsnek egymás közelébe lennie, ott kell elverd időt addig míg az adott quest megjelenik. Ez a lényege annak amit ott írnak
8/9 A kérdező kommentje:
Nemtudom mennyire emlekszel a jatekra,de csak az maradt voros terulet nekem,ami a legelso map volt. Ilyen zoldes lett a jatek vegere azaz egesz kastely. Ottvolt a vegso csata
2022. dec. 28. 21:51
9/9 anonim válasza:
Akkor zöldes, a lényegen nem változtat. ahol a 2 emlitett torony/előőrs van ott kell várj amíg megtörténik az event ami aktiválja í küldetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!