Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Meg kell vennem számítógépre...

Meg kell vennem számítógépre azt a játékot, amit már Xboxra megvettem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy Xboxom, be vagyok jelentkezve Microsoft fiókkal és vettem egy játékot. Számítógépre is le akarom tölteni a játékot, azt hittem, hogy nem kell újra megvennem, mert a Microsoft fiókom megjegyzi, hogy már megvettem, de Microsoft Storeban azt írja, hogy meg kell vennem. Nem lehet számítógépre ingyen letölteni egy játokot, amit már Xboxra megvettem? Ha esetleg tönkremegy az Xbox és veszek másikat, arra is újra meg kell venni az összes játékot, amit megvettem a mostanira?

2022. dec. 27. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem derül ki melyik játékról van szó de alapvetően igen, a platformok között nincs átjárás, néhány speciális házon belüli címet leszámítva.
2022. dec. 27. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:

A fiókodon megvett játékokat átviheted más gépekre a fiók által. De a játékok nagy része külön példányként létezik különböző platformokra kevés kivétellel, ahogy az előttem szóló is említette.

Azokat a játékokat játszhatod több platformon egyszeri megvétellel, amelyikeknél az ms store-on a "play anywhere" címszó látható.

Tessék, itt van ezen játékok listája.

[link]

Valószínűleg nálad olyan játékról van szó, ami ebbe nem tartozik bele.

2022. dec. 27. 16:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2022. dec. 27. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!