The Walking Dead Season 1 magyarítása ?
The Walking Dead Season 1 hogyan tudnám magyarosítani ? le töltöttem a magyarítások portál oldalról fel telepítem de a játék nem lesz magyar
a játék gamepass verzió
Amire gondolni tudok, hogy nem jó magyarítást töltöttél le. Mert kettő van.
Az egyik, ami évadonként külön-külön készült el a játékhoz megfelelő évadjaihoz. A másik pedig a Definitive Edition játékhoz készült (ami egyben a 4 évad + a DLC kiadások + extrák). A két játéknak, az évadonkénti változatnak és a Definitive Edition-nak teljesen más a fájlszetkezete, így nem kompatibilisek egymással.
Értsd: ha simán az első évadot vetted meg, akkor a Definitive Edition magyarítása nem jó. Ha a Definitive Edition van meg, akkor pedig nem jó hozzá az évadonkénti magyarítás.
Vagy: nem jó helyre telepítetted a fordítást, így nem írt át semmi text fájlt a telepítő. A telepítő mellett van egy textfájl, benne egy rövid leírás, hogy hová kell, hogyan telepíteni.
A telepítő mellett van egy textfájl, benne egy rövid leírás, hogy hová kell, hogyan telepíteni.
nem volt semmi ilyesmi fájl de be linkelem ahonnan le töltöttem a magyarítást
ebbe az van amit írtál hogy 4 évad + a DLC kiadások + extrák
Nem, ez a magyarítás amit linkeltél, csak az első évadhoz tartozik. Lehet, hogy tudod, lehet, hogy nem, de leírom, hogy jönnek sorban az évadok, benne az epizódok és a DLC-k.
The Walking Dead - Season One:
Egy új nap
Segítségre éhezve
Az előttünk álló út
Minden sarkon
Nem maradt idő
The Walking Dead - 400 days DLC
The Walking Dead - Season Two
Minden ami megmaradt
A megosztott ház
Tűzvonalban
Romok között
Nincs visszaút
The Walking Dead - Michonne DLC
The Walking Dead - A New Frontier
Balsors összeköt 1. rész
Balsors összeköt 2. rész
Törvény felett
Nem válik vízzé
A halál torkából
The Walking Dead - The Final Season
Nincs több menekvés
Hagyjátok a gyerekeket!
Széttört játékok
Vigyetek vissza!
Az epizódok címei a magyarításokból valóak. Mint látod, ha elkezded a Telltale féle The Walking Dead játékot, elég hosszú a teljes sztori, kb. 50-55 óra tartalom vár rád.
Anno játszottam egyesével, évadonként, a hozzájuk készült magyarítással, ráadásul torrent verzióval, semmi gond nem volt a magyarításokkal. Majd Steam-en megvettem a Definitive Series kiadást (hát, csak rajongó vagyok, vagy mi) és a később ehhez kiadott magyarítást is kipróbáltam, az is remekül működött.
Ha jól emlékszem, a telepítőnek a játék főkönyvtárát kell megadni. Alapból bead valamit, de ha nem ott van, akkor tallózd be úgy telepítsd.
De ha jól értem, akkor te Game Pass-on a Definitive Series-t nézed, akkor pedig az van, amit írtam: az a magyarítás, amit linkeltél, nem jó hozzá, mert a Definitive Series fájlszetkezete teljesen más. Neked akkor ez a magyarítás kell:
van egy kis gond tegnap mikor le töltöttem game pass-on a játékot meg volt a mappa ahová tudtam telepíteni a magyarítást hozzá de le töröltem a gépről mondva magamban hogy úgy se lesz magyar
de most adtál egy lehetőséget hogy meg tudjam csinálni és újra le töltöttem a játékot de csak egy indítási ikont tölt le az asztalra a játék mappáját sehol se találom az egész gépet át kutattam érte de sehol se találom
és nem tudok neki új letöltési helyet se adni mert ezt írja ki
ez a játék nem támogatja a megadott mappába való telepítést a többi Windows alkalmazás mellé lesz telepítve
de az egész gépet mappáról mappára átkutattam de sehol nem találom tegnap nem volt ilyen probléma nem tudom mi történhetett !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!