Serious Sam 2-vel érdemes elkezdeni játszani, ha az elsővel még nem játszottam?
Figyelt kérdés
mert az most AKCIÓS ezért kezdeném azzal2022. dec. 26. 01:16
1/7 anonim válasza:
Ugyanolyan, csak nem egyiptomi környezetben játszódik, hanem ilyen őserdősben.
2/7 anonim válasza:
Ennek a játéknak az a lényege, hogy le kell lőni mindenkit. Ne keress benne történetet, vagy értelmet.
3/7 anonim válasza:
Első válaszban tévedtem. A Serious Sam 2-t összekevertem a Serious Sam: The Second Encounterrel. Nem tudom, te melyikre gondolsz, mert úgy van, hogy először kiadták a Serious Sam: The First Encountert, majd a Serious Sam: The Second Encountert. Ezek teljesen ugyanolyanok, a fegyverek, az ellenségek, a játékmenet minden teljesen ugyanolyan, csak a környezet az elsőben ókori egyiptomi, a másodikban pedig ókori maja. A Serious Sam 2 ezután következett, és az már más mint ezek, de én azt a játékot nem ismerem.
4/7 anonim válasza:
SS jatekok igazabol önmagukban is tolhatók, történe mondjuk ugy annyi van benne, hogy legyen indok hogy miért kell lőni, aztán ennyi :D
7/7 anonim válasza:
#6: Igen, ez a 2, nem a The Second Encounter. Én ezzel nem játszottam, nem ismerem, de feltehetően mész és lősz, mint az első rész(ek)ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!