Akik játszottatok és szerettétek az egyszervolt.hu oldalt. Sajnáljátok ami lett belőle?
Figyelt kérdés
Régen nagyon szerettem, voltak nagyon jó játékok rajta, azok miatt látogattam. Imádtam a kinézetét, olyan kis barátságos, aranyos, kedves, eredeti volt (szerintem). Utóbbi években nemigen jutott eszembe az oldal létezése, hirtelen vágódott be, kíváncsiságból rámentem, és elborzadtam, mi lett belőle. És nem, nem ez életem legnagyobb baja, még mielőtt valaki ezzel jön. Csak sajnálom, mert amilyen jó volt, olyan taszító lett. Ráadásul kíváncsiságból megnéztem, és egy darab régi játékot nem láttam a régiekből.2022. dec. 25. 15:25
1/5 anonim válasza:
Az létezik még? Ott trollkodtam életemben először. :D
2/5 A kérdező kommentje:
Létezik, bizony. Bár mostanra annyira megváltozott, hogy először fel sem ismertem. xd
2022. dec. 25. 19:53
3/5 anonim válasza:
Most a kérdésed miatt rákerestem és tényleg szomorú, hogy pont az egyedi, mozgathatós, térképes kezdőlapot cserélték le egy jellegtelen menüre, a furulyázó kisfiú és a hangok is eltűntek. Emlékszem, amikor régen az egérrel az adott bubérokra mentél, akkor viccesen felolvasta azt. :(
De jó is volt vele játszani, nekem a Traff Park volt a kedvencem rajta és most abból is ez lett. :(
4/5 anonim válasza:
Ha Google-ön rákeresel a régi játékokra, kiadja a linkjét meg csomó képet róluk. Viszont ha rámész, akkor ugye csak az fog megjelenni, hogy a Flash megszűnt, ami ezeket a játékokat támogatta, így ezek is megszűntek. Sajnálom, mert amúgy van a Flash-re alternatíva, így megoldhatták volna. :(
5/5 anonim válasza:
Hú de sok időt töltöttem rajta! Még 26 éves fejjel is játszanék, csak úgy nosztalgiából :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!