A Red Dead Redemption 2 "sima" és az Ultimátumot edition változata között mi a különbség? A sima változat most 6000, az ultimátumot 32000 xbox storeban megér ennyit ? Ennyivel többet ad ?
Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 10:02
1/6 A kérdező kommentje:
Utánajártam, olvasgattam róla, amit megtudtam, az az hogy plusz fegyverek, ruhák, bónuszok, több pénz a rablásokért. Na ezek engem nem hogy nem érdekelnek de egyenesen akkor sem venném igénybe ha lenne rá lehetőség, én a kihívásokat szeretem a játékokban, legnehezebb módban végig tolni őket.
Plusz küldetés, lényegi tartalom( +ruha +fegyver nem érdekel) jelentős van benne ?
2022. dec. 23. 10:18
2/6 anonim válasza:
a 6000-est vedd meg. nincs benne nehézségi szint, szintek sincsenek, képességfa sincs, rz a játék nem erről szól
cserében érdekes a történet és környezet baromi részletesen kidolgozott
pl a pocsolyából a víz a lábnyomodba meg ilyenek
3/6 anonim válasza:
csak arra figyelj, hogy van csak online verzió, abban nincs benne a sztori
4/6 anonim válasza:
* átfolyik. minden npc saját életét éli. az eddig megjelent játékokban ebben van legjobban kidolgozott ló. fantasztikus a táj. pedig már 4 éves
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem magával ragad majd,és jó sok órán át tudom élvezni, a válaszait alapján a sima verziót választottam.
2022. dec. 23. 11:44
6/6 anonim válasza:
szívesen. mindet én írtam
én ps játszottam vele
a sztorival olyan 300 órát, online 3000+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!