Elkezdtem a cayo perico heistet csinálni,már 5-ször meg csináltam, de mindig tequilat ad fő targetnek plusz, menekülésnel akármi történik be riasztanak, ha nem vagyok ember közelébe akkor is,ez valami bug lehet nálam vagy mi?
Véletlenszerűen adja a játék, de több fórumon is panaszkodnak erről, hogy akár egymás után 5-7 alkalommal is ugyanazt adja. Ha csak a pénz miatt csinálod, akkor is megéri. Ha valamilyen achivementért vagy tárgyért, akkor persze bosszantó.
A menekülési riasztás szerintem szkriptelt és automatikusan aktiválódik, ha X méterrel elhagyod a villát. Ha csak simán ki lehetne osonni, még durvábban lehetne farmolni. Vagy valami olyan feltételt nem csinálsz meg (pl. villa falain belül és a külső kertben is minden biztonsági embert ki kell iktatni) ami miatt mindig riasztani fog.
Én már rég nem csinálom a Cayo Pericot, de sokaktól olvasom, hogy a legutóbbi frissítés óta nehezebb lett/bugos. Szóval szerintem a játékban van a hiba, akár szándékos, akár nem.
Majd lehet egyik nap ránézek, hogy most milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!