Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért vannak ennyire úgy oda...

Miért vannak ennyire úgy oda az Elden Ring miatt?

Figyelt kérdés
Unalmas és úgy néz ki mint valami 2010-es játék
2022. dec. 21. 12:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Más nem így gondolja, és az "unalmas játék" és "nekem unalmas játék" között nagy különbség van. Van két egyszerű szabály, ami miatt felesleges ettől többet koptatni a billentyűket: szubjektív és ízlésbeli dolgokban nem vitázunk, és a véleményünket megtartjuk magunknak.
2022. dec. 21. 12:32
 2/13 anonim ***** válasza:
10%
a szar játékok szoktak a legnépszerűbbek lenni, ne keresd benne a logikát
2022. dec. 21. 12:42
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos, nem sajnos, nem a Te ízlésed alapján készülnek a játékok.
2022. dec. 21. 12:59
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

Talán mert a Dark Souls és a Skyrim megfelelő elemei köszönnek vissza benne, amik azért külön-külön is népszerűbbek (voltak) az ilyen stílust kedvelőknek. 😄

Én amúgy a kérdezőhöz hasonlóan vélekedek pl. a DOOM, COD, FIFA játéksorozatok kapcsán. Az lehet, hogy a grafikájuk jobb, esetleg a készítők próbálnak beléjük tuszkolni valami újítást, de ez számomra még bőven kevés az elismeréshez. 🙄

Persze biztos vannak olyanok, akik meg pont ezekre izgulnak rá, amivel amúgy nincs is probléma. Mindenki játsszon csak azzal, amit szeret! 😉

2022. dec. 21. 13:31
 5/13 anonim ***** válasza:
30%
Nekem is már mindenem tele a soulslike játékokkal. DS 1 király élmény volt, DS2 elment, DS3 már rókabőr, a többire meg rá sem bírok nézni.
2022. dec. 21. 16:46
 6/13 anonim ***** válasza:
15%
Túlhype-olt Lóctirom az egész. Ahogy a GoW részek is.
2022. dec. 21. 17:01
 7/13 NTBS ***** válasza:
82%
Sokaknak tetszik. Ez ízlés kérdése.
2022. dec. 21. 17:34
 8/13 anonim ***** válasza:
17%
a Dark Souls engem sem érdekelt abszolút, de ez valamiért egész érdekesnek tűnik. Habár nekem az agyonhypeolt Skyrim sem tetszett, iszonyat unalmas, gagyi, és üres.
2022. dec. 22. 17:58
 9/13 anonim válasza:
92%

Nos lássuk csak:

Én meg egy játékban sem élveztem ennyire a felfedezés élményét mint itt. Egyszerűen frissítő érzés hogy nem az van mint sok más nyílt világú játékban hogy a szádba van rágva hogy merre mire számíthatsz és az Elden Ringhez képest sok más játék ilyen játék világa marhára üres. Az Elden Ring világa elképesztően sokszínű és ezer meg 1 fegyvert, páncélt, és varázslatot lehet benne találni ha.

A másik a harcrendszer. Ugyan ez nem mindenkinek jön be de aki tudja értékelni az érzi hogy kegyetlenül jól el lett találva már régebben is és azóta csak még jobb lett.

Szinte végtelen módon harcolhatsz annyi fajta fegyver és varázslat van.

Különböző fegyverekre ráadásul itt már különböző extra képességek rakhatóak.

Marha jó a soundtrack is szerintem de ez már inkább ízlés kérdése.

Ha hajlandó vagy olvasni és kutatni kicsit akkor pedig nagyon jó kis sztorik vannak elrejtve a játékban és egy csomó spekulációhoz is ad táptalajt.

2023. jan. 4. 00:06
 10/13 anonim válasza:

* sok mindent lehet találni ha keresed őket

Ez lemaradt

2023. jan. 4. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!