Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudnék szerezni egy...

Hogyan tudnék szerezni egy Renegade Raider skint Fortniteban?

Figyelt kérdés
Tudna nekem valaki ebben segíteni?

2022. dec. 21. 00:35
 1/5 anonim ***** válasza:
25%

Leginkább sehogy, abból kiindulva, hogy utoljára 5 éve volt elérhető az Item Shop-ban. A skinek egy jelentős része X naponként vissza-visszatér. Ahogy nézem, ez a skin folyamatosan elérhető volt 49 napig, utoljára 2017 december 13-án "látták".

Viszont, ha megbékélsz ezzel, van néhány hasonló kinézetű skin, mint:

- Blaze

[link]

35 napja volt elérhető, és kb. 35-45 naponként jelenik meg az elöfordulásai alapján, szóval valamikor a napokban kellene.

- Permafrost Raider

[link]

Tavaly jelent meg, most is van valami fagyos "alakulat", amit meglehet venni, de szerintem nincs benne, legalábbis nem rémlik, nézz rá, hátha.

- Gingerbread Raider

[link]

Hát, róla pont lemaradtál, 9 napja volt utoljára elérhető, de előtte napokig beszerezhető volt és az előfordulásai alapján közel évente jelenik meg. Mivel karácsonyi tematika, esélyes, hogy jövőre, de lehet most idén karácsonykor megint. Talán.

- Skeletara

[link]

49 napja volt utoljára látható, előtte napokig beszerezhető volt, 1-2 napra kikerült azért. Jó hosszú idő után került vissza, így megjósolhatatlan, mikor kerül vissza, ha egyáltalán visszakerül.

2022. dec. 21. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Veszel olyan fortnite accountot amin rajta van, de az zsebbe nyúlós lesz. 300 ezer körül vannak.

Megveszed az stw modot abban van a renegade de csak ott tudod használni

2022. dec. 21. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

#1. vagyok.

Megnéztem neked, Permafrost Raider elérhető most valóban, a Black Ice Legends bundle-t kell megvenned, 2500 Vbuck.

2022. dec. 21. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Egyik legrondabb skin sztem. Amugy most a fagyott valtozat elerhető
2022. dec. 22. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nemértem ez a Besenyő Pistabácsis skin hogyan tetszhet valakinek, annyian odavannak érte, hogy az csuda, sztem az egyik legrondabb skin a jatekban.
2023. okt. 29. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!