Hogyan tudnék szerezni egy Renegade Raider skint Fortniteban?
Leginkább sehogy, abból kiindulva, hogy utoljára 5 éve volt elérhető az Item Shop-ban. A skinek egy jelentős része X naponként vissza-visszatér. Ahogy nézem, ez a skin folyamatosan elérhető volt 49 napig, utoljára 2017 december 13-án "látták".
Viszont, ha megbékélsz ezzel, van néhány hasonló kinézetű skin, mint:
- Blaze
35 napja volt elérhető, és kb. 35-45 naponként jelenik meg az elöfordulásai alapján, szóval valamikor a napokban kellene.
- Permafrost Raider
Tavaly jelent meg, most is van valami fagyos "alakulat", amit meglehet venni, de szerintem nincs benne, legalábbis nem rémlik, nézz rá, hátha.
- Gingerbread Raider
Hát, róla pont lemaradtál, 9 napja volt utoljára elérhető, de előtte napokig beszerezhető volt és az előfordulásai alapján közel évente jelenik meg. Mivel karácsonyi tematika, esélyes, hogy jövőre, de lehet most idén karácsonykor megint. Talán.
- Skeletara
49 napja volt utoljára látható, előtte napokig beszerezhető volt, 1-2 napra kikerült azért. Jó hosszú idő után került vissza, így megjósolhatatlan, mikor kerül vissza, ha egyáltalán visszakerül.
Veszel olyan fortnite accountot amin rajta van, de az zsebbe nyúlós lesz. 300 ezer körül vannak.
Megveszed az stw modot abban van a renegade de csak ott tudod használni
#1. vagyok.
Megnéztem neked, Permafrost Raider elérhető most valóban, a Black Ice Legends bundle-t kell megvenned, 2500 Vbuck.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!