A kérdező szavazást indított:
Playstation
Xbox
Game
Boys
Girls
Man
Woman
Gentleman
Ladies
16 szavazat
1/17 A kérdező kommentje:
Na ezt elrontottam a hastag.-ek akartak lenni bocsi Playstation vagy Xbox?
2022. dec. 20. 17:25
2/17 anonim válasza:
Nincs egyikem sem de ha a kettő közt kell választanom akkor inkább Xboxot vennék de csak azért mert futnak rajta a régebbi konzolokra kiadott játékok is. Igazából ez az egyetlen lényegi külömbség a kettő között. Még árban is egyforma áron mozognak.
3/17 anonim válasza:
Én PS-t pártolom az Exclusive tartalmak miatt.
DE ez csak attól függ mit akarsz csinálni vele. Ha Exclusive cuccok érdekelnek és jrpg-k akkor PS. Ha minden más akkor XBOX.
4/17 anonim válasza:
PS . Mert mindenben jobb,verhetetlen!
5/17 anonim válasza:
Meddő vita. PS-nél már csak pár exkluzív maradt mint ütőkártya amik ugye sorba mennek ki PC-re már, Series X viszont erősebb hardverben meg mellé ott a Game Pass rá, és tegyük hozzá ott is vannak azért exkluzív címek ha nem is annyi.
6/17 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a Ps a legjobb csak venni kell egy OG Fat 3.-as és lejátssza az ps1.-2.-t is a ps4 az új gép új szoftver ön magában nem játszik le semmit viszont a ps5 az lejátssza a ps4.-es játékokat meg úgyebár értelmezhetően a sajátjait szóval csak 2gépre van szükségünk hogy igazán boldogok legyünk egy Ps3 OG Fat.-re ami 4 USB kimenettel rendelkezik nem tudom az melyik 80 gigabyte.-os talán ?!🤨🧐🤔 meg egy Ps5.-re. Az Xbox.-ban azt nem szerettem hogy kell bele folyton elem régen volt 360.-om de nekem akkor is a ps2 Fat a Best…
2022. dec. 20. 23:11
8/17 anonim válasza:
Engem az világa Xbox jobban megfogott.
A kontroller sokkal jobban kézreáll, jobb az egésznek a légköre, olcsóbbak a játékok, van Game Pass, és szerintem külsőre elegánsabb a Series X mint a PS5.
A PS egyetlen "előnye" az Exclusive játékok, ami számomra inkább undorító, mintsem vonzó húzás.
9/17 A kérdező kommentje:
A hátsó gombok voltak másabbak régebben de most már az újabb Ps le másolta az Xbox.-ott, amúgy God of War3 az van Xbox 360.-ra mert beírom és egyből Gears of War3.-at add ki, írjatok nekem csibész játékokat Xbox360 légyszíves Prince of Persia féléket imádom esetleg DEF JAM minden ami a Hiphop kultúrához köthető de a kosár labda játékok nem meggyőzőek szerintem és úgy vélem a focisok a legssszarabbak
2022. dec. 21. 09:30
10/17 anonim válasza:
hát marhára nem. a ps5 kontrollere sokkal fejlettebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!