Haza legnagyobb letöltő oldalunk karácsonyi kvíz megfejtése micsoda?
Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 07:45
3/18 anonim válasza:
Az kizárt dolog, mert nem tudom.
4/18 anonim válasza:
Gondolom nCore?
A kérdező valami kvízt játszik és az a kérdés, hogy melyik a legnagyobb (gondolom, legtöbbet használt? De lehet, hogy legtöbb tartalommal bíró) magyar oldal
5/18 anonim válasza:
Mivel tilos ilyen jellegű kérdéseket kiírni, azért van ennyire burkoltan megfogalmazva. Harmadik válaszolónak köszönjük, a "m s ő t c f d r é á l z y e d s a k ű" betűk nekem is kijöttek, de az összerakásban már nem voltam ennyire profi.
6/18 anonim válasza:
Kíváncsi lettem, hogy a betűk és abból a megoldás hogy jött ki, valaki pls felvilágosít?
7/18 anonim válasza:
Nem kell az összes betűt felhasználni, csak 11-et, benne van a leírásban ez is.
8/18 anonim válasza:
Nem 11 betűt, hanem 11 írásjegyet kell felhasználni. (írásjegyek: cs, dz, dzs, ly, sz, ty, zs)
9/18 anonim válasza:
Az összes kvíznél megy ezen a rugózás. És pont fordítva. Tehát a magyar Cs betűt 1 betűnek vesznek, de 2 írásjegynek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!