Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért ilyenek multiban az...

Miért ilyenek multiban az emberek?

Figyelt kérdés

A játék címe nem is fontos, mert itt az emberek a lényegesek. Hardpoint a kedvenc módom 99%-ban azt tolom. De a 6 fős csapatból nem egyszer van, hogy egy meccse alatt nekem van 2,5-3 percnyi időm amit a hardpointokon töltöttem, aztán szokott még kb lenni egy aki olyan 1-2 perc közötti időt tölt, és a maradék 4 kb mindig 0 és 30 másodperc között.

Bár a másik csapatban is ez a helyzet általában 1 max 2 ember próbál foglalkozni a feladattal a többi csak TDM-et tol.

De akkor az ilyenek miért jelentkeznek egyáltalán olyan játékmódba ahol feladat is van? Totál elrontja a játékélményt mikor látom hogy 1 méterre campel a pont mellett és véletlen sem menne be foglalni, vagy épp átfut rajta aztán megy amerre lát. Ugye aztán ezekkel végképp nem lehet semmit kezdeni, mert szabálytalanságot nem csinál semmit, de mégis totál illúzióromboló mikor a csapat jó része nem foglalkozik semmit a feladattal.

2022. dec. 12. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát mivel név nélkül nem tudni melyik multi játék(mondjuk tuti valamelyik COD vagy ótvar Fortnite) De gondolom a "sima" részen nem randomokat akivel összerakná rendszer, ezért megy a csapat alapú játékokra.
2022. dec. 12. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A Call of Duty alapszabálya: MINDEN mód Team Deathmatch! :D

Én a CoD4 óta multizom a sorozattal, de mindig is így volt, mindig is így lesz. A külföldi fórumok is tele vannak mémekkel és sirámokkal, de amíg 10 millió ember játszik egy játékkal, addig hülyék is lesznek benne. Az én kedvencem a Kill Confirmed, ahol lelő az idiótája, aztán mikor megjelenik a dögcédulám, nem veszi fel, inkább sarkon fordul és elrohan az ellenkező irányba, nehogy véletlenül pontot szerezzen a csapata, mert akkor esetleg nyernének is... :)

Én a győzelmet/veszteséget és a K/D arányt már rég elengedtem, játszom az objektívát, aztán ha a végén én vagyok a ponttáblázat élén (általában 2x-5x annyi ponttal, mint a csapattársaim), az nekem már győzelem.

2022. dec. 12. 12:37
 3/3 A kérdező kommentje:
CoD tényleg. Amúgy azt a részét én is észrevettem, hogy pontokban általában bőven vezetek úgy hogy object-re fókuszálok, igaz K/D 0.95 körül áll, de azzal nem nagyon foglalkozok, W/L 2.5-ön áll, pedig aztán tényleg ez emgy, hogy általában én próbálkozok legtöbbet, bár úgy néz ki még így is van érezhető gyümölcse.
2022. dec. 12. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!