A Playstation 5 miért ilyen baromi drága?
Minden verziója 200 000 Forint felett van. Ugyan az Xbos Series X is hasonló árban van, de Series S már van 100-110 000 Forint között.
Emlékszem mikor kijött a PS4 az "csak" 140-150 000 Forint körül volt.
Gondoltam vennék egyet, de csak Fifázni szoktam meg Grandt Theft Auto megy, egy hónapban 2-3x kapcsolom be, erre baromi drága.
Te hol élték az elmúlt 2 évben? :D
Ezen a bolygón?
Infláció, valutaromlás, koronavírus miatti erőforrás és főként alapanyaghiány, szállítási nehézségek, chip hiány, hatalmas kereslet és csak töredéke volt a kínálat.. soroljam még?
Régebben a PS4 idejében egy kiló kenyér volt 250-300 Ft.. most 900 Ft vagy 1000 Ft. Nem várhatod el, hogy a konzol maradjon ugyanúgy 100.000 Ft.
Az élelem drágább, de a többi nem érdekelt. Nem nagyon olvastam a chip hiányról meg ami ezt a piacot érintette, mert nem érdekelt, nem vagyok benne ennyire.
Lehet inkább megjavíttatom a régi Xbox 360-at, arra lehgalább le tudok tölteni ingyen játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!