Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Meg vegyem a for honor-t?

Meg vegyem a for honor-t?

Figyelt kérdés
mennyien játszanak még a for honor játékkal? meg éri még meg venni ?
2022. dec. 9. 23:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

[link]

De ezek csak a steam számok + usbisoft jétékosok és valamikor az epicen is ingyen adták, szóval gondolom játszanak azért még vele.

2022. dec. 10. 00:16
 2/16 anonim ***** válasza:
Game Pass-ban elérhető a játék a Marching Fire kiegészítővel együtt PC-re és Xboxra is. Van már benne cross-play is PC-Xbox-PS között, szóval teljesen mindegy min játszol vele. Ha még nem játszottál a játékkal, akkor szerintem érdemesebb inkább így kipróbálni, mint rögtön megvenni.
2022. dec. 10. 15:56
 3/16 A kérdező kommentje:

igen elérhetö de kér ubisoft alkalmazást hozzá ami nekem van is de mikor le akarom tölteni Game Pass-ban fel dobja nekem a ubi-t és hogy lépjek be ezt meg is teszem de mikor tovább lépne ezt írja ki

A hitelesítés sikertelen az Xbox hálózatán. Az xbox.com oldalon ellenőrizd, hogy Microsoft-fiókod már össze van kapcsolva egy Xbox-fiókkal, vagy használj egy Xbox-fiókot a bejelentkezéshez.

fel léptem a xbox.com-ra de nem találok ott semmi olyan dolgot hogy össze kéne kapcsolnom ezt meg amazt segítenél?

2022. dec. 10. 17:49
 4/16 anonim ***** válasza:
Lépj fel az www.ubisoftconnect.com oldalra, ott jelentkezz be az Ubisoft fiókodba. Ha megvan, jobb felső sarokban a profilképed, majd fiókadatok. Utána Fiókinformáció és a Társított Fiókok résznél keresd ki az Xboxot. Ott add hozzá azt az Xbox fiókodat amit használni szeretnél (amin van az előfizetés is). Ha ez sikerült, utána működnie kell.
2022. dec. 10. 19:07
 5/16 A kérdező kommentje:

igen sikerült! köszönöm most meg ezt írja ki

A(z) FourthDig581665 Microsoft-fiók nem rendelkezik PC Game Pass-tagsággal. A játék aktiválásához, kérjük, csatlakozz a PC Game Pass vagy az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatáshoz.

mégis miről beszél ez? van game pass-om még is azt jelzi hogy nincs?

2022. dec. 10. 19:30
 6/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg sima Game Pass előfizetést vettél, az pedig csak Xboxon működik. Neked (mint, ahogy a szöveg is írja) vagy PC Game Pass-ra, vagy Game Pass Ultimate-re (ami tartalmazza a PC és az Xbox Game Pass-t is) kell előfizetned.
2022. dec. 10. 20:18
 7/16 A kérdező kommentje:
igen pc game passra fizettem elő áhh pont az egyik kedvenc játékommal nem tudok játszani 458 játékból pont ez a 1 nem elérhető pc game passon na mind1 :D
2022. dec. 10. 20:29
 8/16 anonim ***** válasza:
Pedig elérhető PC Game Passban is, szóval ha valóban az az előfizetésed van, akkor működnie kéne.
2022. dec. 10. 21:05
 9/16 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom mivan! :/ ezt írja ki amint az előbb írtam ha nem tudom meg oldani muszáj vagyok meg venni steamen
2022. dec. 10. 21:09
 10/16 anonim ***** válasza:

Biztosan jó fiókkal próbáltad?

Én most kipróbáltam (Game Pass Ultimate előfizetéssel), rámentem a játék telepítésére az Xbox App-ban, feldobta az Ubisoft Connect alkalmazást, ott be kellett pluszba jelentkezni a Microsoft fiókba és utána már töltötte is le a játékot. Szerintem elég valószínű, hogy nem a PC-s Game Pass-ra fizettél elő, hanem a simára, ami csak Xboxon működik. Vagy rossz Microsoft fiókkal jelentkeztél be. Az Xbox App-ban a Game Pass fülön más játék működik ami nem Ubisoft cím?

2022. dec. 10. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!