Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért csak a szokásos szetting...

Miért csak a szokásos szettingek folynak a csapból is?

Figyelt kérdés
Minden második rpg valami fantasy világban játszódik amit már láttunk, vagy valami fallout klón szokásos le atomozott világgal, stb stb. Úgy szeretnék látni valami újdonságot! Valami ami nincs tele zombikkal, mutánsokkal, sárkányokkal, földönkívűliekkel és egyebekkel! Új, ötletes világ és benne ötletes ellenfelek! Zombik helyett mondjuk lehetnének valami fura rádióadás által befolyásolt emberek az ellenfelek, vagy valami lovecrafti szörnyűség irányítaná az elméjüket, fantasyban lecserélni az ork, elf, törpe felállást valami másre stb stb..
2022. dec. 7. 23:34
 1/10 A kérdező kommentje:
Például vegytiszta atompunk rpg-t nemigen látni, vagy urban fantasyt.
2022. dec. 7. 23:34
 2/10 anonim ***** válasza:
2022. dec. 8. 08:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Nos mivel ezek jól bevált receptek és van is rá kereslet. Mai világban meg nem fognak olyan játékot fejleszteni amire nem biztos hogy lenne kereslet. Most hogy 1-2 ember boldog legyen az ő "egyedi" világukkal nem éri meg a belefektetett időt és energiát.

Ha annyira szeretnél 1 ilyen játékot, senki se gátol meg abban hogy TE magad csinálj egyet. :)

2022. dec. 8. 12:52
 4/10 A kérdező kommentje:
3.Tudás, pénz, emberi erőforrások, azért mégiscsak, bár fallout 2 enginben tervezek modolni.
2022. dec. 8. 13:00
 5/10 A kérdező kommentje:
2.Ezt ismerem, de valamiért crashelt nekem bizonyos részegen és nem tudtam tovább vinni.
2022. dec. 8. 13:00
 6/10 anonim ***** válasza:

A jelenlegi tripa A kategóriás játékstúdiók már nem igazán mernek kockáztatni, gyakran nagyobb a költségvetés mint egy blockbuster mozifilmnek. Bizonytalanra nem mennek, mert 1-1 tévedésnek vagy nem annyira bevált dolognak hatalmas ára lehet. Próbálnak a lehető legtöbb embert elérni, ezért mainstreamebb, biztosra menősebb a megközelítésük.

Viszont indie-n belül él és virul a fantázia és kreativitás. Ha az ember hajlandó némi kompromisszumra, főleg a grafika irányába (ami manapság szerintem túlértékelt is), akkor hatalmas egyedi kedvenceket is találhat az indie vagy akár csak a dupla A-s gamek között. Persze sokszor igényel némi kutatómunkát is ezek megtalálása, de szerintem abszolút megéri!

2022. dec. 8. 19:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha minden második olyan, ami nem érdekel, akkor "minden első" olyan, ami nem ilyen, hogy csúnyán fogalmazzak.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

"valamiért crashelt nekem bizonyos részegen"

Próbáld meg józanul játszani :D

2022. dec. 10. 09:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Jaj de jó hogy a kenyérpirító gépem nem viszi a jórészét és 600 ezer egy komolyabb gép!
2022. dec. 10. 09:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Az már nem a mi hibánk hogy kenyérpirítót használsz. Vegyél jobb gépet vagy keress olyat ami fut is rajta. Ennyi és nem több.
2022. dec. 10. 11:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Jóva' majd előkaparok 600 ezer forintot a semmiből
2022. dec. 11. 04:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!