Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Érdemes konzolra (PS5-re)...

Érdemes konzolra (PS5-re) váltanom?

Figyelt kérdés

Jelenleg PC-m van ritka rossz nettel és így élvezhetetlen a játék a laggolás miatt.Már a lobbyban jelentkeznek a problémák sokszor pl.Fortniteban.Gondoltam megpróbálom hátha jobb lesz konzolon,de előtte kiszeretném kérni az emberek véleményét.Falusi szar Inviteles net van bekötve állítólag a legnagyobb teljesítményű és sajnos nincs lehetőség más netre.Mobilnetem van meg korlátlan,nincs kipróbálva hogy futna vele.

Pc infók (tudom ezt is érdemes lenne bővíteni,de úgy vagyok vele,hogyha a net miatt van az akadás felesleges)

Operációs rendszer:

Számítógépnév: DESKTOP-8DOCNGO

Windows 10 Pro 64 bites (10.0, buildszám: 19044) Nyelv: magyar (területi beállitás: magyar)

Rendszer gyártója: Micro-Star International Co., Ltd.

Rendszer típusa: MS-7C89

BIOS: 1.30

Processzor: Intel(R) Celeron(R) G5920 CPU @ 3.50GHz (2 CPUs), ~3.5GHz

Memória: 8192MB RAM

DirectX-verzió: DirectX 12

Ha hiányzik valami fontos adat Bocsi nem értek hozzá xD

PS5-öt javasolták van aki azt mondta ugyanolyan lesz,de ha az Xbox a jobb akkor az is szóba jöhet!Bár tudom ez örök vita

2022. dec. 6. 22:27
A kérdező szavazást indított:
XBOX
PS
5 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A szar net az szerintem konzolon is szar lesz. A processzorból ítélve viszont nem hiszem hogy itt csak az a gond

De ha amúgy is akarsz konzolt azt is fontos hogy min játszol, meg mit.

Ha csak monitorod van, vagy valami gyengébb tv, és akarsz valamit amin elfut minden, akkor az xbox lehet költséghatékonyabb. A Series S fele annyiba kerül mint a "nagy" konzolok, és ugyanúgy next gen. Ez lehet vitatható de én ilyen helyzetben nem adnék ki + 100K-t egy kis plusz teljesítményért.

De ha van rendes 4KTV vagy az elkövetkező pár évben tervbe van, akkor jó a drágább gép, mert azon tényleg ki lehet az erősségeit használni. Itt már emberfüggő hogy xbox vagy ps. Exklúzívokat kell nézni, hogy érdekel e a gamepass, meg hogy haverok min játszanak inkább.

De ha maradnál a PC-nél, én használt alkatrészeket gyűjtögetve 200K körül összeraktam egy olyan gépet ami még 1080p felett is tud éppen teljesíteni. Szerintem a konzol jobban megéri, időtállóbb, de ha mondjuk sok fps-sel játszol, meg mondjuk érdekel a wow, lol, dota meg ilyenek, akkor ez is meggondolandó.

2022. dec. 6. 23:50
 2/3 anonim ***** válasza:

A pocsek net minden eszkozon pocsek lesz. Ebbol a szempontbol totel folosleges valtani.

Viszont par ezerert vehetsz wifi adaptert, es ha legalabb a mobilnet jo, az nagy elorelepes lesz.

2022. dec. 7. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, ha maga a net gyenge, akkor mindegy milyen eszközt veszel.

Ez kb olyan hogy lassú az autó mert leharcolt, régi, gyenge motor van benne, pucolva sose volt, de lecseréled a kereket, az biztos segít a problémán.

2022. dec. 8. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!