Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox series S-sel lehet net...

Xbox series S-sel lehet net nélkül játszani vele?

Figyelt kérdés
Vennék egy ilyet hogy néha néha játszak vele. Gondolom kell net meg valami előfizetés hpgy letölthessek játékot. Milyen előfizetés kell rá? Ha letellik az előfizetés akkor is lehet a letöltött játékokkal jatszani? Milyen előfizetés kell rá?

2022. dec. 6. 16:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Miért baj,hogy csak 360gb tárhelye van a series s nek? Én általában ha játszok akkor max 3 db amivel egyszerre játszom. És mikor kijátszottam letörlöm. Ez a ultimate game pass jonek tűnik. Letöltöm kijatszom es letörlöm. Tényleg vannak olyan emberek akik egyszerre 6 játékkal játszanak? Ez olyan mintha 6 különböző ételt ennék egyszerre. Nincs 4k tv-m. Nekem elég pár óra kikapcsolódásra a játék aztán ugyis megunnom es letörlöm.
2023. jan. 8. 16:02
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 mert egy átlagos játékos nem 3 játékkal játszik, és van olyan játék amit jó időnként elővenni de nincs kedved állandóan játszani vele, és pl egy gta5 vagy warzone 100 gigát foglal, vagyis ilyet tárolni enyhén luxus :D
2023. jan. 8. 16:34
 13/13 A kérdező kommentje:
elképzelhető hogy a későbbiekben nem tudok letölteni játékokat a series s re mert nagyobbak lesznek a játékok mérete mint 360gigabyte?
2023. jan. 9. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!