Xbox 360-ra letöltötem 1-2 trial játékot live-ról, ezeket nem lehet valahogy feltörni vagy crack-elni hogy eredeti legyen?
Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 16:30
1/5 anonim válasza:
Hát én olyanról nem tudok, hogy rajta van az xboxon és azt feltörni. Ha úgy lehetne nézni/változtatni a fájlokat mint PC-n akkor lehetne, de így nem.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát én valahogy úgy gondoltam hogy a xbox merevlemezéhez veszek usb-t és úgy crackelni vagy feltörni!!
2010. szept. 30. 18:01
3/5 anonim válasza:
azt akarod, hogy ami van vinyódon átrakni pl. pendrivera onnan meg a gépeden feltöröd, vagy mi? Amúgy ha erre gondolnál akkor nem hiszem.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát valami olyasmire gondoltam, csak az a baj hogy a xboxom nem ismeri fel rendesen az usb tárolokat (pendrive, mp3 lejátszó stb.) és ezért kérdem hogy lehet-e valahogy merevlemezt usb-n keresztűl rákötni a pc-re és ugy crackelni vagy feltőrni!!
2010. okt. 1. 16:46
5/5 anonim válasza:
Hát nem tudom pontosan, hogy kell, de össze lehet kötni PC-re. Az XBox menüjében van is olyan, hogy Windows Media Center. Na azaz. Feltörni szerintem akkor se lehetne. HA ilyet lehetne gondolom jóval több XBox lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!