Milyen sorrendben következnek a God of War részei?
Ez volt az első. Még youtube videókat és külön weboldalakat néztem meg. De olyan játékokról volt ott szó, amiről még eddig nem is hallottam, nintendo illetve különféle eszközökre is volt exkluzív kiadás, amikrpl azt sem tudtam hogy léteznek. Ha ez még nem lenne elég még különféle kiadásokról meg gyűjtményről is szó esett, betreyal, ascension, chains of olympus, telefonra kiadott verziók és még sorolhatnám. Már teljes káosz van a fejemben. Telefon és PSP játék elvileg nem is tesz hozzá a sztorihoz, de erre sem találtam egyértelmű forrást, hogy mennyire kapcsolódik az eredeti történetszálhoz, vagy csak szimplán noncanon.
GYIK-re mindig csak ilyen "utolsó lehetőségként"-ként támaszkodok. Elég nagy ostobaság azt feltételezni egyből, hogy egyből ezt az oldalt keresem fel és bombázok mindenkit kérdésekkel. Emellett hogy ha nem is szándékozol válaszolni, nem hogy ignorálnál, még közvetleül sértő jelzőkkel illetsz egy kérdés feltevéséért.
1-es válaszoló
Most, hogy láttam már az összeset, annyit szeretnék csak mondani, hogy egyáltalán nem volt most igazad. A történet a 2013-ban kiadott játékkal ketdődik, és a 2008-assal folytatódik
God of War: Ascension (2013)
God of War: Chains of Olympus (2008)
God of War (2005)
God of War: Ghost of Sparta (2010)
God of War: Betrayal (2007)
God of War 2 (2007)
God of War 3 (2010)
Így vannak történet szempontjából kronologikus sorrendben a részek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!