Aki játszik az Angry Birds 2-vel, hol álltok haladásügyileg, mióta toljátok és mennyire élvezitek még?
Én nagy megszakításokkal vagy 6 éve nyomom.
Jelenleg az 502-ik pályán vagyok, a Flock Power 386, a star meter balmoldalt fenn 29-es.
Nem vagyok semmilyen klán tagja, nem játszom bajnokságokon, mivel így is rengeteg időt elvesz, inkább csak a napi challengeket nyomom.
Régen imádtam nagyon de azt veszem észre hogy most már csak mint valami drogfüggő nyomom, jó azért élvezem is egy kicsit…
De annyira függőséget alakít ki… A másik meg hogy kva lassan lehet haladni. Ha fizetsz érte még úgy is!!! Ár érték arányba kevés az a cucc amit ad a Rovio… Nagyon pofátlanok.
Sajnos amúgy 3x már fizettem ilyen 2-3 ezreket. De nem tervezek többet.
De életem végéig sem fogok a végére érni van egy olyan érzésem. Ez egy végtelen játék
Egy csomószor tollakat ad jutalmul, amivel semmit sem érek.
Mostanában meg azok a kék érmék, áá hagyjuk is. semmi értelme.
A Tower of Fortune ról meg nem is beszélve (főleg most nincs értelme hogy csak ilyen kék bizbazokat ad).
Black Pearl haladás… siralmasan lassú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!