Mi a neve ennek a játékfajtának?
Sziasztok.
Fallout 3, Witcher 3, Skyrim.
Ez a stílus érdekelne, csak nem tudom, hogyan keressek rá.
Open world játékokra fáj most a fogam, amikben mint a fent eemlítettekben beszélni kell az npckel, dönteni, hogy ha ezt választom akkor A fog történni, ha ezt akkor meg B.
Pl. a falloutban egy küldetéssorozat végén vagy elnéptelenedig egy település vagy megmarad.
Mi ennek a neve? Vagy hogy keressek ilyen játékokra? Ha tudtok mondhattok is :D
KöszI!
Fallout 2
Oblivion
...stb.
--------------------------------
Szerintem próbáld meg mondjuk így rákeresni az ilyenekre:
Ajánlani tudom a következőket:
-Dragon Age széria(nem teljesen Open World, de a régiók elég nagyok)
-Kingdom Come: Deliverance
-Cyberpunk 2077
-Ebben a stílusban ajánlani tudom az újabb Assassin's Creed-eket, Origins, Odyssey és a Valhalla
-Middle-Earth Shadow of Mordor/War
Általában szerepjáték (RPG) néven találod meg őket, hozzárakod az open world esetleg story rich kifejezéseket és kapsz egy adagot.
Amit még nem írtak:
Outer Worlds
Dragon's Dogma Dark Arisen
Horizon (Zero Down, Forbidden West)
Vannak stratégiai jellegűek is, mint a Divinity: Original Sin 2 vagy Pillars of Eternity 2, Mount and Blade 2 (bár itt inkább van egy nagy térkép amin mászkálsz és ha harc van vagy bemész városba akkor tölt be egy kisebb pályát)
Kingdoms of Amalur-Reckoning is nagyon jó.
Fantasy, akció műfajba sorolható RPG.
Köszönöm mindenkinek!
Cyberpunk megvolt, Outer worlds pont mioost volt meg, horizonok nem jöttek be, Shadow of mordor megvolt. Többire ránézek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!