Megtaláltam annak a legós játéknak a nevét: Lego The Incredibles
2022. nov. 29. 21:34
2/8 A kérdező kommentje:
Kijavította a kérdést, így helyes: Szerintetek ezek mennyit érnek?
2022. nov. 29. 22:10
3/8 anonim válasza:
Először is MELYIK Xbox verzió? Mert nagyon nem mindegy, pláne most generáció váltásnál.
Ami árakat illeti az is generáció függő, de általában harmadáért mennek mint ha új lenne. Mondjuk a Fifa részek felejtősek mert tömegjáték és már elég elavult is ez a 2 rész. De a többire szerintem minden gond nélkül lesz vevő.
2022. nov. 29. 23:56
4/8 A kérdező kommentje:
Az összes Xbox one verzió, tudom nem a legújabb játékok
2022. nov. 30. 06:12
5/8 anonim válasza:
A Farming Simulator az egyetlen újabb játék ezek közül és a konzolos játékok nagy része nagyon hamar elveszti az értékét. Csak a legnagyobb/népszerűbb címek tartják az árukat. Egyben kis eséllyel tudod ezeket eladni, talán a LEGO játékokat lehetne összefogni. Vedd a fáradságot és menj fel olyan oldalakra mint a jófogás és pötyögd be a neveket. Ezek a játékok max 20e forint körül voltak újonnan, bontatlanul tehát ha ehhez közelítő árakat látsz az biztos, hogy túlzás. PL Lego Undercover beírva [link] 5-6 ezer forint körül reális lehet szerintem. Hiába is mondanánk neked akár konkrét árakat a piactól is függ. Ahogy előttem mondták a FIFA hiába elvileg egy nagy játék, gyakorlatilag semmit sem ér mivel évente jelenik meg. Ha a maximumot akarod kihozni belőle akkor végignyálazod az eladási oldalakat és a látott árak felső részéhez lövöd be aztán engedsz ha nem kell senkinek. Ha nem látsz túl sok meghirdetett példányt az is viheti feljebb az árakat.
2022. nov. 30. 09:45
6/8 A kérdező kommentje:
Ezeket a régi játékokat már nem nagyon adják el, de azért megnézem.
2022. nov. 30. 12:15
7/8 anonim válasza:
A Lego játékokat nem ismerem, nem tudom mennyit érhetnek.
FIFA 14 nagyjából egy tábla csoki, FIFA 18 pedig maximum 1000 forint. Forza Motorsport 6 2-3000 forint.
Farming Simulator 22 érhet többet, pontos összeget nem tudok mondani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!