Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik ez a játék?

Melyik ez a játék?

Figyelt kérdés

Még régebben volt letöltve, nagyon szerettem, viszont az eszköz amin rajta volt, tönkrement. El is felejtődött sajnos, annyira emlékszem belőle, hogy a formákat össze kellett húzogatni, mint pl a montezuma játékban, viszont minden kör után, amit közben összegyűjtöttem alapanyag (építési) a munkások (általában egyiptomiak vagy ufók) összegyűjtötték, és a kör után a tábla (amin a formákat húztam össze) mögé vitt a képernyő és a begyűjtött alapanyagból építkeztem. Időre ment a játék, és a játék(őszintén szólva fogalmam sincs minek nevezik😅) megnyitó gombján egy 7-es volt. Valmi olyasmi rémlik hogy a világ 7 csodája volt a címe, próbáltam rákeresni ilyen címekkel de semmit nem találtam. Esetleg ha valaki ebből a makogásból rájön mi a játék neve, nagyon hálás lennék.

Nem tudom segít e, de nekem ez eleinte, még anno 2006 környékén windowson volt meg, aztán később ipad-en is, csak hogy app store-ból is letölthető, nemtudom mennyire lényeges..

Mégegyszer köszi💕

2022. nov. 25. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Uhhhh erre én is emlékszem milyen régen volt már, de sajnos én sem elmékszem a nevére.:(
2022. nov. 25. 22:18
 2/4 Minkó Gergö válasza:

Létezik ilyen nevű online játék.

[link]

Ez egy régi flash játék,tehát nem minden böngészővel működik.

2022. nov. 26. 01:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem ez az, csak egy olyan verziója amit pl tabon is meg tudnék nyitni, de ezt a (kb fél éves) gépem sem viszi😅 sajnos:( én még reménykedek higy megtaláljuk🤞
2022. nov. 26. 09:18
 4/4 A kérdező kommentje:

[link]

Aki keresné, sikerült megtalálnom, viszont nekem nem sikerült letöltenem😅

2022. dec. 5. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!