Gta V onlineban eltunt a deluxom..?
Figyelt kérdés
Kerestem minden garazsomban meg mindenhol ahova be lehet vinni, lehivni sem lehet map se mutatja, eladni nem adtam el mert nem kaptam semmi penzt. Hogy lehet ez?2022. nov. 24. 07:14
2/11 anonim válasza:
Valamelyik ilyen technikai központban vagy miben lehet lehívni, asszem a kaszinos heist előkészületeiben amit kapni lehet vagy venni abban, már ezer éve jatszottam vele, de a léyneg hogy valamelyik iylenben elhet lehívni ha eltűnik.
3/11 A kérdező kommentje:
Mármint a kaszino hestet ha elkezdenem csinalni akkor ott le tudom hivni?
2022. nov. 24. 21:38
4/11 anonim válasza:
Mobile operations center asszem ez volt a pontos neve, az a mobil bunker kamion, abban lehetett elhívni, na ott lehet ujra előhozni.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszt, van is olyanom de azon belül ha bemegyek ott hol?
2022. nov. 25. 07:19
6/11 A kérdező kommentje:
Vagy mit kell nyomni?
2022. nov. 25. 07:19
7/11 anonim válasza:
Erre már én se emlékszem de ezen belül lehetett eloszedni ha eltűnt. Az a baj már nagyon rég játszottam vele
8/11 A kérdező kommentje:
Nincs valami video errol?
2022. nov. 25. 17:05
9/11 anonim válasza:
Miért nem veszel másikat ? Nekem van 4 db és 4 opressor mkkettesem
10/11 anonim válasza:
Szerintem az lehet a baj hogy megvetted a kocsit de nem jelölted ki melyik garázsba kerüljön! Így a pénzt levonta de nem tette sehova. Vegyél másikat szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!