Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox 360 s-ről váltás Xbox...

Gedon kérdése:

Xbox 360 s-ről váltás Xbox one-ra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most egy xbox 360 s-em van amiről váltanék Xbox one-ra. Próbáltam informálódni, de pár kérdés még nyitott. Elvileg azt írják, hogy bizonyos Xbox 360-as játékok működnek az Xbox one-on is. A kinectes játékok is működnek? A Lego dimensions is működik rajta? Esetleg van olyan aki már váltott ilyen módon, ha igen akkor mik a tapasztalatai?

2022. nov. 22. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Itt a lista a visszafelé kompatibilis játékok listájáról.

[link]

2022. nov. 22. 18:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ezt a listát már láttam.

A kérdés az, hogy az lista szerint kompatibilis, nekem lemezen lévő játékok működni fognak-e? A 360-as xbox kinectje használható az xbox one-on vagy ahhoz saját kinect használható csak?

2022. nov. 23. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:

" A 360-as xbox kinectje használható"

Biztos hogy nem. A tartozékok soha nem kompatibilisek semerre, csak azzal a generációval, amelyikhez tartozik.

2022. nov. 23. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:

A listát láttad úgyhogy tudod milyen játékok kompatibilisek. A Kinect játékok nem kompatibilisek semmivel mivel az érzékelő nem kompatibilis az új géppel. Sajnos bár az One Kinect sokkal jobb, de bukás volt ezért a támogatása nagyon gyorsan megszűnt. Csak az alap legelső szériás Xbox One (fat)nak van csatlakozója hozzá. Én személy szerint nem javasolnám, hogy az One féle Kinectbe nagyon belemenj, egyszerűen nincs rá játék. A visszafelé kompatibilis játékok egyébként mind kapnak ráncfelvarrást automatikusan Oneon és még többet Series konzolokon.

Series Sben nem gondolkodtál? Nincs lemezmeghajtója, de nagyon olcsó.

2022. nov. 24. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek lemezes játékaid, akkor én vennék 1 Series S-t. Az One széria elavult. Vagy One X-et, ha nagyon One-t akarsz, az alatt ne vegyél se One S-t meg se Fat-ot.
2022. nov. 25. 15:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!