Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Bűn az, ha legalább 500 játék...

Bűn az, ha legalább 500 játék van már a hátam mögött és egyszer sem streameltem?

Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 20:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én streamelnék lehet a héten kipróbálom.
2022. nov. 15. 09:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne az? Nekem 400 fele közelít lassan. Mondjuk streameltem régen Hearthstone-t. Azon gondolkodom, hogy valami munkát kéne találni ezzel, pl. tesztelő, bolti eladó.
2022. nov. 15. 16:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem az a nehéz, hogy ne makarom, hogy lássák, ahogy bénázok. Lehet elsőre kezdőként vágott tartalmat érdemes feltölteni.

Egyébként a youtube gaming régóta halott ügy...

Hova érdemes feltölteni vágott tartalmakat? Twitchre lehet ilyet, vagy ott csak live?

2022. nov. 15. 19:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Olyat kellene streamelni amit nem akárki csinál...de ennél többet nem mondok. Sajnos az nem lenne megfizetve, szerintem. Csak később évekkel...ha addig nem jön egy új platform, bár nem hiszem.
2022. nov. 15. 20:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem olyan 300 körül van ha kb mindent beleszámolunk.

Tegnap fejeztem be pl a Horizon Zero Dawn-t.

A streamelés mint olyan eszembe sem jutott. Minek ?

Én azért játszom, hogy engem szórakoztasson a játék.

Összesen akkor megyek fel a YT-re ha elakadtam.

2022. nov. 16. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!