Mennyit költöttél játékokra, és bennük lévő kiegészítőkre?
2017 óta már csak Humble csomagokat veszek (az évi 120-150 euró), amiben van 8-12 játék.
Itt csekkolni tudjátok a Steam profilotok tartalmát:
Két számot vesz a rendszer: a könyvtárad tartalmának mindenkori legkisebb elérhető ára, és ugyanennek a tartalomnak a jelenlegi piaci ára a rendszerben (akciós vagy sem).
Nálam ez 2200 euró minimálár és 9600 euró aktuális ár (650 eurónyi befizetéssel), és 147 kulcs nincs még beaktiválva. Fontolgatom, hogy amit nem sikerül eladni, valahogy szétosztogatom karácsonykor.
Kipróbáltam az első által linkelt oldalt, kb jól saccolhattam akkor, bár megnyugtató, hogy ha mindent legolcsóbban akciósan szerzek be akkor még 3000 euro se lett volna :D
az 1 millió+ t sokszor évtizedre nézve jön ki, nekem kb 12 éve van előfizetésem, ilyen távlatban azért nem annyira veszélyes. Ha 10 év alatt elköltesz 1 milliót az havi 8500 Ft se, szerintem az átlag többet költ másfajta szórakozásra.
Ha te elmész moziba, veszel popcornt meg üdítőt, simán otthagysz 5000 Ft-ot, mellé veszel egy könyvet, ruhát (ami nem feltétlenül kell de tetszik) stb, vagy csak simán van egy autód/motorod, messze többet el lehet költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!