Cr7real kérdése:
Miért nem tudom aktiválni xbox game passot?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem G2A oldalon egy "Xbox Game Pass Ultimate Trial 2 Months", majdnem egy ezres volt, kaptam kulcsot beirtam xbox-on de kéri bankkártya adataimat, azt hittem beirom a kulcsot és már aktiválva lesz ez a xbox game pass vagy mi de kéri bankkártyám adatait, nem merem megadni nehogy valamit levonjon. Egyik haver vett máshonnan egy live goldot ő beirta confirm és kész nem kért bankkártya adatait.2022. nov. 5. 17:01
1/1 anonim válasza:
Azért kéri a bankkártya adatokat, mert csak úgy tudod aktiválni a próbaidőt, ha előfizetsz a szolgáltatásra, de értelemszerűen nem von le ilyenkor semmit, csak miután letelt a 2 hónap. Akkor viszont automatikusan levonja, hacsak le nem mondod az előfizetés a 2 hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!