Metin2 tárgyfejlesztés/kovács trükkök hogyan? (írtam párat:D)
ide oan kommantek jöjjenek, aki tud kovács trükköt.. amivel növelhető az esély a tárgy fejlesztásre;)
nekem is va egy pár:
1.) rakj tábor tüzet a kovács alá (még nem próbáltam)
2.) húzzd rá többször a tárgyat vagy sok nemre kattints aztán az igenre
3.) testinél ezt meglehet próbálni kő berakásnál is érvényes: cucc a kézbe csinálj fegyó nélküli aurát > rakd vissza a fegyvert a kézbe > rakd a leltárba megint > kezdj el ütni és abba ne hagyd > kattolj a fegyverre (teki esetében a tekire) és utána kezdj el szíváradatot csinálni > majd húzzd a kovira vagy rá a tekit > azt imátkozz;)
4.) egyszerűen dobd el és vedd fel
5.) csináld akkor amikor kevesen játszanak pl hajnalban
6.) karma varázslat vagy szerencsés napod legyen (ez csak yamgdobásra hat de kitudja:D)
7.) megse próbáld:O
hírtelen ennyi jutott eszembe, ha lesz még, akk írok:)
előző vagyok.
magyarázat:
- Ha eldobod a fegyvert és újra felveszed, a rendszer új itemnek minősíti, így csökkenti az esélyét annak hogy többszörös fejlesztés után betörje.
- Hajnalban kisebb a lag, kevesebben fejlesztenek egyszerre..
1. Mi köze ennek a gyakorikérdésekhez?
2. Teljesen random az egész, max prémium esélynövelővel növelheted, bár nem tudom hogy az van -e mert sose játszottam vele és nem is fogok.
3. Minek játszol ilyen selejttel?
Üdv GoogleIT
Sziasztok
Én kipróbáltam ezt a homloktörölgetős kivárom mig egyet töröl módszert egyszer bejött +0ról 6ra feltolt egy tüskelevél íjat
Ugyan ezt eljátcottam még egyszer és akkor betörte
Én amit tudok hatásos módszer az ip-cím váltása ha betört valamit akkor húzd ki a netet nyomb ki a modemet vagy valami és miután megszakadt a kapcsolat lépj be megint
(Ez csak azoknál Működik akiknek olyan netje van hogy autómatikusan ip-cimet vált)
És ezekután a rendszer lehet kedvesebb lessz veled!
Sajnos az igazság az,hogy minden tárgynak megvan a % os seélye arra, hogy hány % az esély a sikerességre Pll a Tüskelevél íj +9re valami 7% az esély Szoval akármit csinálsz úgyis összetöri mázli kérdése az egész vagy vagy De próbálkozni lehet hisz tudjátok:
A Remény Hal meg utoljára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!