Howrse játékban hogy lesz egy ló csapatló? (többi lent)
Vettem egy lovat, majd egy darabig versenyeztem vele, tenyésztettem, bónuszokat adtam neki, aztán egy szép napon a tenyésztés fülön azt írta a játék, hogy ő egy csapatló, így nem tenyészthető. Megkíséreltem eladni, de ekkor a játék csak a menhelyre történő értékesítést engedélyezte (amivel nem szeretnék élni, mivel drágán vettem, aztán költöttem is rá).
Próbáltam a "kézikönyvben" utánanézni a dolognak, de nem lettem okosabb, hogy egy értékesítéseken vásárolt ló hogy lesz egyik pillanatról a másikra tenyészthetetlen és eladhatatlan. Gondoltam még arra is, hogy kasztrálom hátha akkor legalább az eladás megnyílna, de ez a lehetőség sem aktív a játékban a lovam oldalán.
Valaki esetleg tapasztalt hasonlót, vagy legalább el tudja magyarázni, mi történhetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!